| Bigproblem02 a întrebat:

Buna seara TPU! am si eu nevoie de un sfat.
o prietena a avut in seara asta un eveniment neplacut. a iesit cu o prietena in oras, care la randul ei era cu un baiat pe care nu l cunoastea. fata respectiva s-a scuzat pentru cateva momente si i-a lasat singuri in masina lui.
atunci el a dus-o pe amica asta a mea intr o zona pustie, a pipait-o, a incercat s-o sarute, ii explica ca el cauta o fata ca ea sa se casatoreasca, etc, in conditiile in care s-au cunoscut cu 30 de minute inainte. ea s-a speriat iar el n a lasat o sa foloseasca telefonul si a tinut -o asa vreo 2 ore dupa care dupa multe rugaminti din partea ei, a lasat-o acasa. faza e ca fata asta e foarte timida si s-a speriat si m-a sunat plangand si tremurand.
initial am vrut sa sun la politie, dar dupa m-am gandit ca poate nu e cazul. intrebare: se poate incadra penal fapta respectiva? in conditiile in care si fata cu care a iesit initial s-a scuzat pentru cateva minute si n a mai dat semne apoi, ea cunoscandu-l pe respectivul baiat de aproximativ un an. multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca prietena ta poate dovedi cele expuse de tine atunci ar putea sa-i faca plangere penala pentru agresiune sexuala si lipsire de libertate.

| Adry05 a răspuns:

Sa nu-l lase ăștia aiurea și după să se ducă să-i facă mai mult rău prietenei tale animalu ăsta... dar nici nu-i normal să rămână așa bine mersi, cine știe cărei fete îi mai face așa ceva sau mai rău...

suntserios
| suntserios a răspuns:

E caz penal fara discuție. Agresiune sexuala si tentativa de viol.

| Zuzu1991 a răspuns:

Penal
rapire, sechestrare, agresiune sexuala
si nu trebuie ea sa dovedeasca nimic, politistii au datoria asta