Probabil spaga va continua si la inspectirii DNA dar e complicat sa rezolvi un caz ca acesta. Unica solutie ar fi sa-i dati in cap faptasului si sa-i luati masina daca nu merge treaba pe cale amiabila.
Dar problema este ca, daca vrei sa-ti iei propria masina, pe tine te acuza de furt, ca asa se face in tara asta, aia daca fura nu sunt acuzati, tu daca iti iei propria masina furata de la hot, esti acuzat de furt, asa a vrut si mama sa faca, sa ia masina, dar astia si avocatul ei i-au spus ca nu. ca altfel e acuzata de furt... Si atunci ce sa facem?
Tu trebuie sa iti pastrezi calmul si sa fii alaturi de parintii tai,si sa ii asculti. intr-adevar lumea in ziua de astazi este in stare de orice si de aceea parintii tai incearca sa te protejeze, iar in ceea ce ii priveste pe parintii tai, sa mai faca reclamatii peste tot.intr-un final vor reusi sa isi recupereze bunul furat.dar asigurare auto nu aveau? in caz de furt asigurarea nu despagubeste? mult succes
Nu, din pacate nu aveau, dar zicea ca luna asta vroia sa faca asigurare, dar acum de unde. ca nu mai e masina ...
Eu chiar nu stiu ce trebuie sa faci poate ar trebui sa lasi sa se rezolve de la sine
imi dai funda ca eu macar am citit ce ai scris tu?
Ma nu stiu ce sa-ti fac uite ca mi-a venit sa plang stiu cum este sa ti se fure ceva la care ai muncit ff mult uite id ul meu digeicriss poate te ajut eu cu ceva... doar daca vrei
Sincer te-as ajuta dar nu stiu cum. e ceva incurcat care daca nici politia nu descurca nu stiu cum as putea fi de folos. scuze
anonim_4396 întreabă: