anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, unchiul meu a decedat la spitalul Floreasca eu neavând actul de identitate și fiind singura nepoata, fata surorii defunctului, trebuie sa îl ridic de la morga spitalului fără act de identitate, pot sau cum se procedează? Nu am actul de identitate ca nu am avut relatii cu acest unchi, îl pot ridica fără actul de identitate?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

M-ai bagat putin in ceata, a cui act de identitate nu il ai?
Daca este vorba de actul de identitate a unchiului atunci mergi la spital si vezi daca il poti lua fara acest act.
De asemenea te-ai putea interesa sa gasesti actul, probabil la el acasa, daca nu l-a dus cu el la spital.

| darrio2007 a răspuns:

Pai el nu are niciun urmaș? Ciudat!
Spui ca nu ai avut relatii cu el.
Vezi in actele lui de la spital, poate ca are buletinul acolo. Nu s-ar fi internat fara buletin.

| Fatamuntilor a răspuns:

Trebuie act de identitate a amandorora

| ValentinMihai78 a răspuns:

Fără act de identitate, nu vi se eliberează certificatul de deces! Fără certificatul de deces, nu puteți scoate decedatul de la morgă.
Iar, actul de identitate ar trebui să fie la spital, dacă nu a avut pe nimeni la internare.
Iar, dacă nu este la spital, căutați actul de identitate la domiciliu decedatului.
Dar, depinde, dacă legea, ca nepoată, vă permite fără o împuternicire să faceți documentele necesare pentru înmormântare.
Succes!