Nu putem spune sigur ca vei castiga sau nu daca faci plangere contraventionala.
Si de martor este nevoie doar daca refuzi semnarea procesului-verbal de contraventie, daca l-ai semnat nu este nevoie.
Exista martor si exista si agentul de politie care a fost de fata in momentul in care ai 'incalcat' linia continua!
din ceea ce afirmi tu referitor la inexistenta camerei video, ar insemna ca daca spargi o locuinta, si nu au existat camere video ci doar indicii lasate si martori, tu vei scapa! am dat doar o analogie ca sa te lamuresc ca nu are totdeauna relevanta doar proba video, exista si alte forme de proba!
exceptia de la aceasta regula o face natura cauzei, atunci cand pentru a testa limita de viteza politistii fara radar ar opri masini pe motiv de viteza, asta este cu totul altceva!
Pe ce motiv vrei sa depui contestație? Că nu există proba video? Irelevant. Nu e nevoie de așa ceva. Constatarea agentului este suficientă.
Dacă citeai cu atenție ce am scris, ai fi văzut pentru ce vreau să depun contestație, și n-am să mai repet. Nu e suficientă costatarea agentului. El poate să fie rău intenționat. Îi trebuie martor, camere, și locul săvârșirii faptei. Ori doamna agent a uitat să treacă locul unde s-a săvârșit contravenția.
Si agentul are martor.
Tu ce ai?