| Gabor_Daiana_1997 a întrebat:

Buna seara va rog sa ma ajutati cu un raspuns am fost la banca reiffesen bank unde in anul 2012 am avut credit si cam prin anul 2014 l-am achitat dar cu intarzieri dar e achitat si m-a bagat la biroul ala de credit ca am avut intarzieri destul de mari motivul a fost pentru ca am fost plecat din tara si doamna de acolo mi-a zis ca o alta banca ar putea sa imi dea credit aveti ce banca ar putea sa imi dea credit sau daca se mai poate au trecut 4 ani de cand a fost achitat doar ca mai am un an de asteptat pana cand ies de acolo din lista aia eu am nevoie urgent de un credit muncesc am contract nedeterminant de munca si salariul destul de bunicel multumesc frumos scuze pentru greselile de ortografie un an nou fericit sa aveti si numai bine,

1 răspuns:
| JackR a răspuns:

Sunt cel putin 30 de banci in Romania care acorda credite. Cate isi asuma riscul de a acorda credite pentru persoanele de pe 'lista neagra", nu cred ca stie cineva cu exactitate. Mai ales ca fiecare caz este, mai mult sau mai putin, particular. Sfatul meu este sa incerci la cateva banci mai mari (BCR, BRD, Ing, Banca Transilvania), explicand situatia si dovedind ca ti-ai achitat integral creditul la Raiffeisen Bank.

Un An Nou fericit si pentru tine!