| Mariobmb a întrebat:

Buna seara, vin la dv cu întrebarea, tata are o garsoniera socială data de primărie în care stam, eu mama și tata, in contractul casei este trecut ca titular tata și l-a băgat în contract și pe fratele lui. Menționez că este chiriaș, dar contractul garsonierei este pe numele lui. Cum mă poate trece în contract și pe mine? Și vrea să-l de-a afara pe fratele lui că el sta la copii acum! Mulțumesc frumos!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate incheia un act aditional la contract, prin care il scoate pe fratele lui si te introduce pe tine.

| mi25 a răspuns:

Proprietarul garsonierei fiind primaria, ea poate sa faca scoaterea din contract al fratelui tatalui si introducerea ta in el.
O alta problema este cine unde are stabilit domiciliul. Daca fratele tatalui are domiciliul stabilit la garsoniera, el poate, de buna voie sa si-l stabileasca la unuldin copii, daca acestia accepta.
Daca fratele tatalui nu vrea sa-si mute domiciliul sau copiii nu accepta, ramane cu domiciliul la garsoniera voastra.
Vezi ca este o situatie complicata.

| Mariobmb explică (pentru mi25):

Nu are domiciliul la noi, nu a stat niciodată în 26 de ani la noi acasă.

| mi25 a răspuns (pentru Mariobmb):

Atunci e simplu. Tatal tau merge la primarie si incheie un nou contract. Acolo ii spune cum si ce trebuie sa faca, inclusiv cu trecerea ta in contractul de inchiriere.

Răspuns utilizator avertizat