| Wordofthat999999 a întrebat:

Vreau urgent sa ma ajutati cu o intrebare. Acum ceva timp, am avut o problema cu buletinul meu și am m-ai pus o intrebare legat de asta daca stiti despre ce e vorba, chestia e ca am avut un accident intr-un spital adica am uitat buletinul acolo ca mi s-a facut rau tare in ziua aceea si din greșeală am uitat buletinul la receptie si o persoana mi.a gasit buletinul acolo si mi l-a inapoiat inapoi dupa o saptamana dupa ce m-a gasit pe Facebook, va rog mult spuneti-mi daca a facut copii ceva cu buletinul ala ca n-am incredere in el de fapt in nimeni mai ales ca nu-l cunosc, sa nu fac ceva credite la banca, abonamente sau altceva pe net porcarii va rog mult sunt speriata ca doua de saptamani imi fac griji si nu stiu ce sa fac sau daca sa-mi fac altul, dar sa nu ma speriați cu diverse detalii va rog frumos. Multumesc! Funda+vot!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poate sa faca nimic cu copii dupa buletinul tau. A fost doar un bun cetatean si ti l-a returnat. Nu mai fi atat de banuitor, mai ales ca nu ai de ce, cu o copie de buletin nu se poate face absolut nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Copia dupa buletin e doar o foaie fara valoare. Ce banca crezi ca face credite pe baza unei foi?

| minrest a răspuns:

Nu se poate face credit sau altceva de genul asta cu buletinul. Tot ce s-ar putea face ar fi sa il lase garantie. Dar nu l-a lasat vad. Mai poate sa iti vanda datele celor ce le folosesc la sondaje, campanii, etc, dar asta nu e asa de grav.

| mentholinks a răspuns:

Chiar daca avea buletinul ar fi fost greu sa faca vreo ceva de genul, cu copii e imposibil. Poti sa stai linistita.