Depinde de bursa. Daca ai bursa sociala si te angajezi in mod normal pierzi bursa. Daca bursa o primesti pentru merite deosebite atunci ramai cu ea.
In primul rand n-ai de ce sa ceri adeverinta de angajare de la scoala, nu cred ca un angajator iti va cere asemenea adeverinta si nici scoala nu o sa-ti dea.
In al doilea rand poti pierde doar bursa de ajutor social, daca nu mai indeplinesti conditiile, bursa de merit sau de studii nu se pierde.
Se cer de catre angajator. Si eu am lucrat in clasa a12-a si a trebuit sa duc adeverinta de la scoala, cum ca sunt eleva.
Codul muncii nu prevede necesitatea unei asemenea adeverinte si, pana acum, n-au auzit sa se fi cerut, poate doar pentru a dovedi ca se urmeaza o anumita calificare.
Te cred pe cuvant! Doar ca si mie mi-au cerut si stiu ca si mie mi s-a parut atunci aiurea. E posibil ca angajatorul sa primeasca ceva reduceri/beneficii daca angajeaza elevi?
Angajatorul primeste anumite beneficii doar daca angajeaza absolventi si/sau someri, pentru elevi nu primeste.
Multumesc de raspuns
Bună!
Ca o completare la răspunsul dat de @Ioandelasal : De la şcoală NU ceri "adeverinta de angajare"!
Cel mult, eventual, trebuie să ceri o Adeverinţă din care să rezulte că eşti elev la respectiva şcoală...
Toate cele bune!
Lkaoeodj întreabă: