anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, știu că e mult de citit dar va rog sa citiți tot. Vă rog să mă înțelegi și să nu dați cu hate, am 14 ani fara o lună și vorbesc cu un băiat de 1 an jumate.
Mai pe scurt eu cu părinții mei nu mă înțeleg deloc...și prietenul meu a spus să mă mut la el.
El sta cu părinții lui deocamdată, vreau sa menționez că nu are încă 18 ani.
Cum putem proceda în astfel de situații sa pot sta cu el? Pentru că cu părinții mei chiar nu mai pot sta, sunt un fel de sluga pentru ei și am obosit...mă bat și câteodată mă pedepsesc, îmi iau telefonul și mă încuie in cameră. Stiu că poate o sa spuneți că sunt mica și etc dar va rog sa mă înțelegeți că chiar am nevoie de sfaturi de ceva, nu știu ce să zic.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te sfatuiesc sa stai cu parintii si sa nu faci prostii.
In primul rand nu este bine pentru tine, esti prea mica.
In al doilea rand o sa-ti bagi prietenul in necaz, posibil sa fie condamnat pentru infractiunea de act sexual cu un minor si pedepsele sunt mari.
In al treilea rand nu cred ca parintii prietenului o sa fie incantati sa aiba grija si de tine.
In al patrulea rand parintii te pot lua inapoi, avand in vedere ca legea spune ca domiciliul minorului este la parinti.

| Iasminaana a răspuns (pentru Ioandelasal):

Da dar, părinți prietenului meu sunt de acord să mă mut la ei chiar nu știu ce să fac..am tată vitreg și mereu vrea să mă dea afara și el sa oferit să mă ia la el sa fiu bine nu știu cum să spun eu mă gândesc că poate mama lui poate fi tutorele meu

Răspuns utilizator avertizat