| Delia898 a întrebat:

Buna! Sunt foarte indignată și nu mi se pare corect că trebuie să plătesc tpl-ul (transport public)..este gratuit doar pentru studenții la zi care au domiciliul în Suceava și întrebarea mea este de ce nu e gratis şi pentru studenții la zi care nu stau in Suceava? Adică dacă eu sunt înscrisă la zi, am și eu nevoie sa ma deplasez până la facultate zi de zi, nu? La Universitatea asta nu ai absolut niciun beneficiu! Macar o reducere de student, nimic... Locuri la cămin sunt abia doar pentru cei de anul intai. De ce nu se mai construiesc un cămin, doua? Nu ii pasă nimănui de studenți, că sunt unii care poate nu își permit să stea la chirie.

2 răspunsuri:
| popapopica a răspuns:

Fetito, nu mai esti in comunism sa ai totul gratis. Ati vrut libertatea capitalismului. Esti libera sa stai in chirie. De altfel, facultatea nu a fost si nu este obligatorie. Iti permiti, o faci. Nu iti permiti, te angajezi conform priceperii tale.

| Delia898 explică (pentru popapopica):

Dar nu sunt obligata sa îmi iau jos, daca voiam job mă angajam din clasa a 10 a, că zece clase sunt obligatorii.Gandirea ta este comunista.Statul este obligat să îți ofere macar un loc de trai, daca vrei sa continui studiile, cu oameni așa ca tine e clar unde se duce tara asta..mai ai și drept de vot