Exista autonomie univeristara, asta inseamna ca pot face ei reguli de genul asta si tu te supui daca vrei, daca nu te inscrii in alta parte. Nu e nimic ilegal, nu sunt nici macar sa aiba locuri bugetate, pot fi toate locurile platite, este o decizie a facultatii. Cauta-ti alta facultate, cu reguli mai prietenoase, care sa iti permit sa faci doar anul I la taxa si restul la buget (daca ai medie)
Nu ai inteles tu bine, este vorba doar de anul I, numai in acest an poti fi numai pe locurile cu taxa. In anii urmatori poti trece pe un loc bugetat, in functie de rezultatele anului I.
Crede-ma ca nu... mi-au spus in fata, ca si daca am fost 1 zi la buget, tot voi fi repartizata la taxa pe toti cei 6 ani, fara sa am dreptul sa fiu reclasificata la buget. Daca trebuia sa platesc doar un an, chiar intelegeam, si mi se parea corect. Dar nu asa, toti cei 6 ani.
Inseamna ca asa au interpretat ei prevederea din L.1/2011 privind faptul ca nu se pot face 2 facultati la buget si numai una si se aplica reglementarea lor.
In mod normal trebuia sa fii 1 un la taxa si 5 ani la buget(daca ai medie de buget). Acolo probabil se refera doar la primul an.Cel mai bine ar fi sa ii suni si sa ii intrebi.