| Bmbsbsbsbsbsbs a întrebat:

Buna.
Sunt niste reguli pentru care poti intra cu o valiza in tren cfr? Adica iti verifica valiza sau ceva de genul?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La tren si autobuz nu se verifica bagajele, doar la avion si transport international.
Exceptie se face daca trenul este international si cand ajungi la vama cu alta tara, atunci dai o declaratie vamala ca nu ai in bagaj: droguri, arme si munitie. Nu te verifica nimeni nici acolo, decat daca li se pare ceva suspicios cu nelinistea de pe fata ta, comporatmentul sau este agitat sau cu bagajul tau pe cae-l poate mirosii cainele de la vama.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista nici o regula pentru valiza si de regula nu te verifica nimeni.
Ca exceptie te poate verifica daca esti urmarit pentru vreo infractiune, de ex. transport de bunuri furate, droguri, tigari de contrabanda, etc si organele de politie urmaresc flagrantul.

| darrio2007 a răspuns:

Parca te-ai fi nascut ieri si azi mergi cu trenul. Nu exista asemenea regului. Trenul nu este avion.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Dario, tot cea ce e posibil. Poate parintii au masina si nu a fost nevoie sa mearga cu trenul.

| Bmbsbsbsbsbsbs explică (pentru Fatamuntilor):

Multumesc

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da, sunt de acord cu asta, Angi.

| johnnny123 a răspuns:

Dar ce vrei să cari în valiză de te temi atât de tare că te va controla?

Are vreo legătură cu întrebarea asta?

"în 4 Ianuarie | Bmbsbsbsbsbsbs a întrebat:
Buna,
Vreau sa invat cum sa imi antrenez cainele-lup pentru identificarea mirosurilor(precum cainii de politie)."

| Bmbsbsbsbsbsbs explică (pentru johnnny123):

Nu,aceea nu era pentru mine, sunt lucruri diferite
Mi-am luat o trusa de aceea de auto aparare cu mai multe lucruri cum ar fi cutite, electrosocuri si un baston
Ma gandeam ca daca imi verifica valiza sa nu se gandeasca la altceva poate se gandeau ca vreau sa ranesc pe cineva

Probabil te ai gandit ca vreau sa car droguri sau ceva de genul, nu?

| johnnny123 a răspuns (pentru Bmbsbsbsbsbsbs):

Păi rezultă că nu m-am înșelat prea tare când am presupus că vrei să transporți ceva dubios.

Cine umblă cu o valiză plină de cuțite, electroșocuri și bastoane? Ești John Wick, sau de ce ai nevoie de ea?

Nu este valiza plina, este un set de autoaparare
Cutitele sunt unele mici in mai multe forme, bastonul este unul mic nu foarte lung iar electrosocurile au venit la set in numar de 2
E prima oara cand plec singura cu trenul in alt oras, le am cumparat doar in caz

| mi25 a răspuns:

Gata! Cei de la ochii si timpanul te-au inegistrat si cum te deplasezi cu valiza - indiferent cu ce mijloc, chiar si pe jos - poitia te va verifica. Cine te-a pus sa dezvalui secretul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, fii fără grijă.
Am intrat eu cu un geamantan o dată și nu mi-au făcut nimic.

| iostefan a răspuns:

Salut,
Nu-ți verifică nimeni nici un bagaj, relax.