| Hello8101 a întrebat:

Buna sunt o fata de 15 ani si sunt stabilita in Anglia cu parintii mei dar ma gandesc sa fug de acasa cand o sa am vacanta de vara in Romania atunci o sa am 16 ani. Vreau sa ma mut cu iubitul meu care o sa aiba 17 ani pana atunci si familia lui. Nu mai vreau sa traiesc cu parintii mei. Stiu ca probabil sun foarte imatură dar chiar m-am saturat. Am luat bataie de la mama mea de nu stiu cate ori acum, am si poze cand aveam brațele vânate de la bataie. Tatal meu este din kurdistan si in religia lui este normal sa te căsătorești cu veri tai. din cauza asta tatal meu tot imi arat poze cu veri mei sa-mi zica cine vrea sa se casatoreasca cu mine si asta ma face extrem de inconfortabil. Stiu daca o sa stau cu parintii mei nu o sa am un viitor placut. Va rog sa imi dați păreri.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In Anglia ai mai multe sanse sa devii cineva. Trebuie sa-ti iasa din cap prostia cu maritatul! Daca vrei sa mergi cu avionul nu te va lua, n-ai voie neinsotita si fara acceptul parintilor. Daca vei incerca sa mergi cu masina, daca ai domiciliul in Romania merge, dar risti sa te ia cine nu trebuie si sa te trimita la "produs". Cea mai buna rezolvare, provoaca o cearta si mergi la un medic legist! Vei avea sansa sa traiesti in Anglia si sa-ti faci un viitor. Barbati poti sa gasesti oricand si poate de mai buna calitate.

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tatal din Kurdistan iar mama romanca?
Deci tatal tau nu s-a insurat cu vreo verisoara de-a lui laughing

Cu fuga de acasa nu rezolvi nimic, iti distrugi viitorul.
Iar cu telefoanele la politie ajungi la niste straini, de multe ori abuzatori.
Cea mai buna solutie e sa stai de vorba cu parintii tai. Vorbiti cu calm, spune ca nu doresti o casatorie aranjata, cu atat mai putin o casatorie cosangvina. In orice caz nu la varsta asta. Amana si tu momentul, spune ca vrei sa studiezi mai intai.
Cere sa vorbesti cu un terapeut, un psiholog, sa te ajute sa porti o discutie cu ai tai, daca te simti coplesita.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sunt permise casatoriile minorilor in Anglia?
Nu prea cred!

| Salontanul a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu sunt permise, dar asta nu inseamna ca n-o va lua si n-o va duce in Kur... distanul ala nenorocit.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Salontanul):

Cu o nevasta romanca, nu vad cum ar putea face ceva de capul lui.

| Salontanul a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Se pare ca sotia ii tine isonul, altfel n-ar avea curajul sa-i propuna pe tampitii aia.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Salontanul):

Nu stim asta

| ioana748 a răspuns:

Probabil ca ar trebui sa ceri ajutorul autorităților de acolo si sa intri intr- un program special. Apoi la varsta majoratului faci ce doresti.

| recedaniel1 a răspuns:

Nu este bine

| paranormalwoman a răspuns:

Ia legatura cu politia. spune-le ca te abuza, nimeni nu o sa te ajuta daca nu ceri si tu ajutor. Ai familie in România cu care poți ține legatura?