Buna.Cred ca toti am fost in aceeasi situatie aiurea macar o data, insa nu mi se pare locul potrivit pentru postat.Incearca reddit, acolo se mai plange lumea si face reclama negativa la diverse produse/servicii.
Iti recomand totusi sa iei legatura cu cei de la Orange si sa ceri sa discuti cu un superior. Mi-e greu sa cred ca sunt de rea credinta.
https://www.telefoncontact.online/telefon-contact-orange/
S-a rezolvat intre timp.
Am facut scandal pe Comunitatea Orange, s-au scurs mesajele mele catre agenta de vanzari care mi-a facut portarea nereusita, si mi-a inchis amandoua abonamentele fara ca macar sa ma anunte inainte. Deci am ramas complet fara semnal 2 zile.
Intre timp, numerele au revenit la cei de la OROC, fostul Telekom, doar ca a trebuit facuta o schimbare de sim, lucru ce in anul 2023 a durat doua zile, in loc de doua minute.
Acum ma gandesc in ce retea sa refac portarea, am nevoie de net nelimitat, cu un abonament destul de ieftin. Digi nu are semnal aici, Telekom Mobile e cam mah, de Orange m-am saturat, de Vodafone nu stiu ce sa zic.
Ps. Mi s-au scazut si banii platiti degeaba pe abonamentele respective din aprilie pana in iulie, am in cont o suma de -135 lei, din care se vor scadea urmatoarele facturi.
Concluzia: daca nu faci scandal, nu rezolvi