| Shontellle a întrebat:

Buna tpu.Acum o zi am urcat in autobuz iar un baiat a venit la mine si prietena mea, nelansandu-ne in pace iar la un moment dat a incornjurat o pe prietena mea si a zis ca daca nu ii da fb-u nu o lasa sa iese.In cele din urma am coborat, iar individul a luat o in brate pe prietena mea.Aceasta l-a zgariat iar baiatul acela a lasat-o.Mai apoi a alergat dupa o fata, si tot abuza alte fete.As vrea sa merg la politie neaparat doar ca nu am dovezi(filmare) si nu ii stiu nici numele de familie.Ce credeti ca ar trebuii sa fac? Cu siguranta tipul reprezinta un pericol public!

4 răspunsuri:
| miolina a răspuns:

Vezi, daca nu stii karate, ce ti se poate intampla? Intimidare de la alt mascul feroce. Daca esti timid nu te imprieteni cu o gagica misto.

| anonimg a răspuns:

Mergi la politie chiar și fără dovezi. Tu trebuia sa suni imediat la politie înainte să cobori din autobuz. Mergi la politie ca este tot posibilul ca poza acelui tip sa fie deja la ei. Daca sunai atunci politia l-ar fi găsit în zona.

| Jianny a răspuns:

Daca mai stii numarul autobuzului poti face rost de inregistrarea de pe camera de vederi a acestuia. din cate ai vazut, autobuzele mai nou sunt echipate cu asa ceva. daca nu mai stii nr autobuzului poti sa te duci la o reprezentanta si iti vor prezenta filmarile pe o zi a liniei respective. sper sa te ajute. a si data viitoare fii putin mai curajos si nu iti lasa prietena prada nebunilor.

| Blonyx a răspuns:

Idk,te-ai putea duce la politie impreuna cu prietena ta si sa descrieti exact tipul care a abordat-o. Ai putea anunta un adult care sa va sprijine. Bafta! big grin