anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut in aceasta seara un incident neplacut cu paznicul garii, astfel dupa ce am fost la baie a venit si m-a acuzat ca eu am urinat pe jos in mijlocul baii, a inceput sa urle la mine fara sa ma lase sa ii demonstrez ca nu eu am fost si mi-a spus ca am interdictie la baia garii. Problema e ca dansul s-a luat destul de tare de mine, eu i-am demonstrat intr-un final ca nu eu am fost dar tot nu a contat si s-a luat de mine in continuare si vreau sa stiu daca pot sa depun plangere undeva. Dupa mine au fost alti 3 domni la baie si nu le-a facut nimic, probabil ca fiind 3 nu avea curaj si pe mine m-a vazut mai fraier, asa ca nu vreau sa ma razbun violent, ci vreau sa stiu daca pot sa il aranjez printr-o plangere undeva

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti depunde plangere la directorul garii (la secretariat).
Nu uita sa mentionezi ziua, ora si sa faci o descriere cat poti de completa a paznicului, daca nu stii cum il cheama.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți să faci o plângere la Șeful stației CRR, dar având acesta probleme zilnice mult mai serioase de rezolvat, plângerea ta va avea puține șanse să producă vreun rezultat.