Daca ai cetatenie romana, da, iti faci acum. Daca nu, iti faci dupa legislatia tarii a carei cetatean esti.
Legal se intra de la 18 ani in sus.Dar in Romania totul este posibil.In caz de razie vei avea probleme.Cu sau fara buletin. Daca esti in Romania este obligatoriu sa-ti faci buletin.Se da si amenda pentru asta.
Este un ball organizat de scoala si am cetatenie straina. cred ca nu sunt obligata sa fiu romanca daca nu vreau.sau poate ca da? :-))
Nu te obliga nimeni, intr-adevar.Dar daca tot stai in Romania.Esti definitiv mutata sau temporar?
Este gresit ceea ce ai scris. M-am informat si daca nu sunt romanca nu trebuie sa imi fac buletin, chiar daca stau in Romania. Mutumesc totusi pentru raspuns!
Daca esti cetatean roman.si nu ai buletin. poti primi amenda, in plus iti trebuie act de identitate, peste tot.
Trebuie sa iti faci buletin. E obligatia oricarui cetatean. Nu iti trebuie buletin ca sa intri in club.
Trebuie sa-ti faci buletin, cu cat amani cu atat amenda e mai mare. Si teoretic nu ai voie in club, practic sunt multe sanse ca sa poti intra.
1. Da, trebuie sa-ti faci.
2. Nu ai nevoie de buletin ca sa intri, dar totusi trebuie sa-ti faci.
Funda+vot? :*
M-am informat si vreau sa iti spun ca ii gresit ceea ce spui. Daca nu sunt romanca nu trebuie sa imi fac buletin. multumesc totusi pentru raspuns.