| Florin_Darastean_1993 a întrebat:

Buna TPU
am fost inscris la o scoala pentru permis in urma cu 2 ani nu am luat permisul evident si tin minte ca m-am inscris a doua oara si prima oara am platit mai mult din anumite motive... long story
a doua oara cred dar nu sunt sigur ca inca nu am ajuns la acea scoala sa intreb
acum am dorit sa ma inscriu la alta scoala si mi-a zis ca nu ma poate inscrie pentru ca nu m-au scos ceilalti din registru cum ca as fi inca la ei inscris, ar avea dreptul sa faca un lucru ca asta?
poate s-au stie stie cineva unde este afisata legea pentru legata de permisele auto pentru cazuri de genul asta?
sper sa fii inteles cineva ceva din ce am scris aicea big grin
o zii placuta multumesc

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista o asemenea lege.
Poti alege sa faci orice scoala de conducere vrei, sa te retragi de la una si sa te inscrii la alta, etc. Important este sa faci o scoala de conducere integral (orele de legislatie si conducere).
Cu atat mai putin conteaza ca ai fost inscris la scoli de conducere in urma cu 2 ani sau cu 1 an. Problema ar fi doar daca ai achitat pretul scolii de conducere, se poate sa fi pierdut sumele platite.

1 răspuns:
| GrigoreCostinel a răspuns:

Da.
Ai dat mai multi bani.Atunci cand te inscrii la o scoala daca nu te duci 2 luni, daca nu iei examenul in 2 luni, trebuie prelungita durata si cum ai dat bani, ei iau de acolo si tot prelungesc acea durata de 2 luni. Ei cred ca o sa te mai duci asa ca prelungesc.
Sper ca intelegi.
O zi buna!