anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, am și eu o întrebare pentru voi: Am citit pe diverse si-teuri că să te dezbraci la web nu ar fi ceva Ilegal, chiar dacă ești sub 18 ani, aș dori să aflu mai multe despre acest subiect.
p.s. Ofer fundă.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fapta in sine nu este ilegala, daca ai peste 16 ani. Ilegal este ca, daca nu-ti legalizezi ocupatia, prin infiintarea unei entitati juridice, indiferent de forma juridica, faci evaziune fiscala si aceasta se pedepseste cu inchisoare de la 3 ani la 8 ani. Ori, pentru infiintarea unei firme sau autorizare, trebuie sa ai varsta minima de 18 ani.

| doctorandus a răspuns:

Chiar daca e legal sa te dezbraci, cine consuma sau distribuie astfel de imagini risca parnaia in multe tari ale lumii. De aceea nu poti face astfel de afaceri in mod legal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea ce ai citit tu, este postat exact de cei care va racoleaza pentru aceste ilegalitati. Este ilegal in general. Sub 18 ani faceti toti (tu si "pestii") puscarie. Ba, s-ar putea ca numai tu. Proxenetii au relatii si sint greu de prins. Invoca "necunoasterea" faptelor si gesturilor tale. Nu fa prostii!

| CTLN a răspuns:

Eeeee nu! laughing Cum puteti sa faceti asa ceva bai? N-aveti ce face aksa?

| AlexaBV09 a răspuns:

Parerea mea este ca nu conteaza cati ani ai ca sa faci "videochat"(sa te dezbraci la web). daca tie iti place sa faci asta poti sa o faci fara frica! sper ca am fost de ajutor! bafta! FUNDA?