La traseu te pica pentru cea mai mica greșeală. Nu te mira. Pe mine m-a picat la prima incercare pentru că mi-a "murit motorul". Asta se întâmpla pentru că am dat examenul pe altă mașină decât cea pe care am învățat iar la asta ambreiajul se cupla mai jos.
La următorul traseu sa fii foarte atenta sa nu faci nici o greșeală si daca poti alege, sa dai examenul pe masina pe care ai invatat sa conduci.
Vorbește cu examinatorul și explică-i înainte să faci asta, dacă nu-ți punea frână și intrai în intersecție era grav și pentru el.
Nu te pică din cea mai mică greșeală, chestia cu ''am picat că mi-a murit motorul'' e o vrăjeală.
Asa este.Iti dau dreptate. Data viitoare o sa comunic cu el intentiile mele.
Este vorba mai exact de intersectia asta, insa erau doua masini mari parcate in care imi luau vizibilitatea, de aceea era nevoie sa inaintez un pic.https://www.google.com/......33t/data=! 3m4! 1e1! 3m2! 1sHAYBkyjTOy6e-7jp-4zxiA! 2e0
Nimeni nu-ti poate da un raspuns valid, din simplul motiv ca nu stie ce se va intampla la urmatorul examen. In schimb ai invatat singura din greseala facuta, doua lucruri: 1. manifestarea intentiei (semnalizarea directiei, avarii, comunicarea cu examinatorul, etc.) 2. Orice greseala la volan se plateste. Atentia trebuie sa fie maxima, dar inainte de asta trebuie sa-ti insusesti cu rigoare ce te-a invatat instructorul: relaxare, atentie maxima si distributiva, pozitie buna si comoda in scaun, dar mai ales sa nu uiti ca masina este o arma!