| CristinaCamelia15 a întrebat:

Bună, TPU! Am mare nevoie de un răspuns… Încerc să explic cât de bine pot, sper să se înțeleagă. Am găsit un loc de muncă care părea okay. Am adus toate actele necesare pentru angajare și din a doua zi am și început munca. Totuși nu am semnat nimic. Niciun contract de muncă, absolut nimic. Actele le-am dat și mi le-a luat. Mi-a spus că este contabilul lui cu problema de sănătate și voi semna când își revine… Lucrez de două luni… Am avut câteva incidente neplăcute aici și aș vrea să demisionez. Nu prea știu cum să procedez… Nesemnând nimic, pot anunța că nu mai vin și atât? Sau necesită o demisie în scris? Cum să procedez? Dacă puteți să îmi oferiți cât mai multe detalii, v-aș fi ft recunoscătoare. O zi bună!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu s-a incheiat contractul individual de munca poti pleca oricand, fara nici o problema, doar instiintand verbal angajatorul, nu este nevoie de demisie in scris, avand in vedere ca n-ai lucrat in mod legal.

| anonim3247 a răspuns:

Normal ar trebui să spui doar - De mâine nu mai vin.

| DizzyC a răspuns:

Poți sa pleci de pe o zi pe alta. Le zici ca nu mai vii și gata. Nu te tine nimic legata dacă nu ai semnat nimic.
Contractul trebuia semnat cât mai repede în general. Data viitoare dacă intr-o săptămâna nu se semnează, nu mai sta. Unele acte se pot aduce și după ce semnezi contractul. Ca sa nu mai zic ca le dai și date personale și fără contract nu au grija de ele.