Inseamna ca ai o plangere penala pentru inselaciune, citez:
"ART. 244. Înşelăciunea
(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
(3) Împăcarea înlătură răspunderea penală."
Daca esti vinovat ar trebui sa te impaci cu cel pe care l-ai inselat, incheind o intelegere scrisa si trimitand-o la politie si astfel nu va mai trebui sa te prezinti si nu mai poti fi condamnat.
Daca nu te impaci si esti vinovat va trebui sa te prezinti, daca nu te prezinti poti fi dus cu politia.
Mai incearca sa contactezi politia, eventual le poti scrie si sa invoci motivele pentru care nu te poti prezenta acum.
Menționezi ca nu știi despre ce este vorba, dar totuși știi că valoarea nu depășește de 3000-4000 lei. Cum vine asta?!
Probabil ai vândut un produs online, iar unul dintre destinatari s-a considerat "jecmănit" (trișat, înșelat) și ți-a făcut plângere penală la poliție.
Da, a fost vorba de un telefon de 2300 în rest nu am făcut absolut nimic, poți sa îmi zici mai multe despre asta? Nu știu sigur dacă este de la asta
Suni maine, poimanie etc.Dar in cateva zile trebuie sa rezolvi cumva.
Nu ai cum sa eviti.
Nimeni nu trebuia sa ia scrisoarea in locul tau.Nu ti-a facut o favoare.
Pot face pușcărie?
O sa încerc sa sun de nenumărate ori pana rezolv, fără prezenta mea nu se poate rezolva( am căutat pe Google și de la Mihai Viteazu la Mediaș sunt 603 km, nu îmi pot permite sa plec de la școală deoarece am bacul și susținerea competentelor)
Omule, eu am un caine ( 75% maidanez si 25% lup ) care a muscat o femeie de picior... a fost operata si: NU AM PRIMIT NICI O AMENDA! Asa ca succes, eu m-am prefacut ca plang, si procurorului i-s-a facut mila.
Pentru dobitocii ca tine chiar imi doresc sa existe un dumnezo' care sa ii trasneasca.
Nu se poate face comisie rogatorie avand calitatea de suspect, conf art. 200 din codul de procedura penala. Va trebui sa te prezinti, s-au vei fi adus cu mandat de aducere. Vezi ca exista si posibilitatea art. 244 alin.3 : impacarea partilor inlatura raspunderea penala