Cred ca o sa primesti amenda, doar ca o sa fie pe jumatate cat este pentru majori.
Ai fost dus la sectia de politie? N-are nicio relevanta ca esti minor si nu ai semnat, de venit oricum iti vine, daca au trimis. Curiozitatea mea e cu " sectia ".
Poi da...m-au dus pentru a le da date.(Probabil au crezut ca le-am dat date false)Asa ca am mers la sectie le-am spus toate datele mele si am iesit. Apoi controlorii mi-au intocmit foaie de aia ca cica am luat la cunostinta sau nu stiu ce si mi-au zis sa semnez asa ca le-am spus ca nu samnez nimic pentru ca sunt minor si nu vreau. Dupa aia au incercat sa imi bage strambe cum sa imi vine mai mult daca nu semnez si tot nu am vrut.Asa ca m-am gandit ca poate nu imi trimit amenda deoarece nu am semnat(prea incercau ei din greu sa ma faca sa semnez)De aia am intrebat
Ai facut bine ca nu ai semnat, lasa-i sa trimita prin posta Ideea cu semnatura e alta, ca pot intocmi procesul ala verbal gresit, iar daca nu semnezi poti ataca in instanta ( nu te costa nimic, si te poti duce si singur ). Daca pe procesul verbal pe care il primesti prin posta, nu exista martori si nu exista nici motivul pentru care nu sunt martori te incadrezi in nulitate absoluta al procesului verbal, si orice instanta va declara respectivul PV nul. Oricum, de venit iti vine din pacate ( doar daca n-au trimis ei)