Băiatul poate să facă la rândul său plângere împotriva părinților, oentru denunț calomnios.
Dacă fata e cu el de bună voie, nu pățește nimic.
Despre ce drept la fericire vorbesti, baiete?
Nu cumva esti tu ala i-ai distrus fericirea si viitorul acestei copile, seducand-o si avand sex?
Pedeapsa ar putea fi: puscaria, daca parintii fac reclamatie impotriva ta si aduc dovezi ca o tii fortata, sechestrata sau amenintata si violata.
Nu stiu la ce minciuni te referi, ca parintii nu ar avea de ce sa minta, ca doar nu-si sechestreaza singuri fata in casa ta si nici nu au violat-o ei... deci ala cu minciuna poti ii numai tu.
Totusi, de ce te dai tu la minore cat esti ditami barbatul adult?
Chiar nu esti capabil sa agati o fata majora, de peste 18 ani?
Nu, nu sunt eu, Eu sunt fata
Sper ca totusi mergi la liceu si ca ati folosit protectie.
Daca tu ești băiatul de 20 de ani poate ar trebui să lași minorele și să înveți să scrii.
Las-o în pace pedofilule și eu am 23 de ani, dar sunt femeie, însă eu nu racolez minori de 16 ani.
Daca parintii fetei mint, ilegal e ce fac ei, nu ce face el.
Nu este el este ea și nu te baga daca nu înțelegi ce înseamnă dragostea
Da se poate face pușcărie de la 3 la 7 ani cu reducerea pedepsei cu 2 ani cunosc personal o fata care e cam in aceași situație are 2 copii care și-i crește sigura are 28 de ani (de acum nu o mai ia nimeni cu 2 copii poate tot unul divorțat și el ) ăla de ia făcut copii a plecat a spus că "ea nu îl mai satisface suficient" și acum ea are 2 joburi la magazin de haine și la restaurant ospătăriță și toată viața ei se tine de un fir de păr că și ea era tot la fel ca și fata de care ai menționat tu nu știu sincer ce le trebuie lor bărbat ca apoi la 20-25 de ani când sunt în floarea vârstei sa aibă viața făcută praf
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: