Întrebare recomandată | xLove a întrebat:

Am o intrebare. De fapt, mai mult e o nelamurire ce ma macina...

Dupa cum bine stim cu totii, deoarece a fost dat pe multe posturi TV, Serban Huidu a omorat 3 oameni. Cea mai mare vina a avut-o el, deoarece "gonea" pe strada, depasind viteza de pe tablitele de circulatie. El de ce nu e la inchisoare? De un an tot merge prin tribunale, dar nu a calcat intr-o inchisoare pana acum!

"Am omorat 3 oameni si vreau sa platesc" - asta a marturisit el. Mie nu mi se pare ca "a platit" ceea ce a facut! De ce nu l-au inchis? De ce se face o astfel de discriminare la noi in tara? Familia celor morti datorita acestui ipocrit au suferit mult. Nimic nu le va mai aduce acele persoane dragi inapoi, dar macar onoarea celor morti sa nu fie calcata in picioare!

As vrea sa imi spuneti parerea voastra despre acest caz.

P.S: Fara raspunsuri aiurea, fara sens!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ipocrit? Să fi fost o altă vedetă de la noi din ţară în locul lui apărea prin presă ca să-şi declare nevinovăţia. Huidu nu a făcut asta şi nici nu o va face. De plătit pentru accident, eu spun că va plăti cânva, peste 3-4 ani, când se va termina toată harababura din tribunale. Va primi probabil vreo 10 ani şi va ieşi în 3-4 pe motiv de bună purtare, aşa cum se întâmplă de obicei la noi în ţară.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Vrem egalitate în justiţie dar nu pentru căţei!

| MrMaloneSV a răspuns:

Pai, familiile celor 3 oameni mori in accidentul lui huidu au cerut o despagubiri de suma de 500.000 de euro, parca cam atat.In rest nimic nu sa mai auzit nimic de dupa rezultatul procesului.Ce sa faci frate asta-i ROMANIA trebuie sa te trezesti si sa vezi cum e la noi in tara, toti ne fura.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, dar nici pe Serban nu pot sa-l acuz, omul practic nu era nebun sa vrea sa omoare 3 oameni, doar ca sa nu uitam un amanunt important, era iarna si conditiile nu erau prea favorabile pentru condus. Pentru cine nu stie, Serban i-a despagubit cu varf si indesat pe rudele celor ucisi, insa omul niciodata nu-i multumit. Sunt niste profitori care vor sa scoata bani de pe urma mortilor, rusine sa le fie. Si pana la urma cu ce-i incalzesc banii aceia? concret! Mortii oricum nu-i mai invie!

| 0rlando a răspuns:

Pune-te în situația lui, dacă tu ai omorî 3 oameni, fără să vrei asta, ai vrea să faci închisoare?
Pentru asta există asigurările auto, el s-a ales cu cazier pe viață, iar de despăgubiri se ocupă firma de asigurări, așa cum este normal.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din pacate si din nefericire asta-i justitia de la noi, foarte filotima cu ucigasii soselelor si mai ales cu cei care au bani. Foarte rar am vazut sa fie condamnati la inchisoare cu executare, aproape de fiecare data sunt condamnati cu suspendarea executarii pedepsei. Si asta incurajeaza soferii bezmetici sa nu tina cont de reguli.
Dupa mine toti cei care ucid din vina lor ar trebui sa faca inchisoare si cel in cauza a fost foarte vinovat de producerea accidentului.

| andrey663 a răspuns:

Am auzit ca-i da 6-7 ani cu suspendare(nu face puscarie, dar daca mai face vreo prostie, face aia 7 ani).Un om simplu daca omora o baba primea 20 de ani, Asta a omorat 3 oameni si nu pateste nimic.

| fulgerul a răspuns:

Iar ma enervez.Bai frate,soferia ca si orice alta meserie,trebuie sa ai aplecare catre ea! Hai sa fim seriosi, el nu stie, nici sa sofeze, nici sky, nici macar televiziune! Daca nu era socrusu parlamentar, murea un anonim.UN RAHAT DE OM!

| kitten95 a răspuns:

In tara asta nu este justitie. el e un om monden, deci era oricum putin probabil inca de la inceput sa mearga la inchisoare. eu una am stiut ca nu o sa-l inchida. vrea sa plateasca, ok. el acum are de platit 120000 de euro pentru fiecare decedat. in total, 360.000 euro. nu e mult? familiile au cerut asta. ok, si eu sunt de acord ca orice ar face acele persoane nu se vor intoarce. dar cam exagereaza. suma asta e foarte mare. si eu cred ca mai bine il inchideau si platea in total 120.000 de euro.