| Marius94_5839 a întrebat:

Din cate am vazut, situl Wikileaks, a reusit sa faca de rasul lumii intregi atat Guvernul SUA, cat sa si demaste foarte multe documente cu privire la secrete pe care au fost ascunse tuturor. Guvernul SUA, a inceput sa faca tot posibilul sa inchida situl(adica un abuz) ceea ce dovedeste ca au dreptate.
Totodata Wikileaks, sustineau ca au avut o baza de date de 1, 2 MILIOANE de documente secrete care au fost ascunse de ochii nostri.

Eu, nu inteleg de ce guvernele lumii, ascund lucruri in continuare fata de popoarele lor. Am impresia, ca aceasta clasa politica si-a luat-o in cap, si au uitat ca ei de fapt sunt tinuti in viata de propriul lor popor caruia ii ascund o multime de lucruri. Practic, noi de aceea ne alegem guvernanti. Sa ne ajute sa ne organizam si sa traim mai bine. La fel si cu marile corporatii. Ele, ar fi moarte fara cetateanul de rand, pe care il jupuiesc in ultimul hal.

Prin urmare daca lumea vede ca este mintita ATAT de evident, de ce nu se ridica nimeni impotriva lor?happy De ce nu zice nimeni nimica.cand de fapt majoritatea clasei politice(din RO) de exemplu, ar trebui adunata in fata palatului cotroceni si arsa pe un rug, sub privirile tuturor romanilor mintiti si furati?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu chiar toate lucrurile trebuiesc aduse la cunostinta cetatenilor, sunt si secrete de stat. Sunt de acord ca este obligatorie aducerea la cunostinta a problemelor care privesc cetatenii - in plan politic, social, economic etc, acestea trebuiesc discutate cu cetatenii si apoi luate masuri in consecinta.
De altfel, am citit si eu cateva zeci de documente privind Romania si am fost dezamagit, aproape in totalitate erau barfe si lucruri neesentiale. Numai bine!

| Marius94_5839 explică (pentru Ioandelasal):

Pai fie ca e bine, fie ca e rau, guvernul fiind reprezentantul omunui de rand trebuie sa il informeze pe om, chiar daca economia se va prabusi sau chiar daca o sa creasca semnificativ. Teoretic asa trebuie. In practica, totusi cred ca ai dreptate.

1 răspuns: