Normal! Vii in Romania si te duci la cea mai apropiata sectie de politie si ceri sa ti se faca urgent un nou buletin! Vei plati 50 de lei amenda ca l-ai pirdut si 11 lei taxa pentru noul buletin. Iti faci programarea online si iti scoti formularele la imrimanta! Succes!
POti veni cu buletinul Italia, dar iti trebuie acte romanesti ca sa iesi din nou din tara.
Da,poti merge cu buletinul italian, cu conditia sa nu fie scris "non valida per espatrio", insemnand ca e valabil numai in Italia. In caz ca e asa, du-te la consulat sau ambasada si fa-ti un pasaport.
Numai bine!
Poti, pentru ca ai un act de indetitate valabil, dar mai bine te adresezi consulatului roman si iti eleibereaza un buletin provizoriu
Daca ai un buletin italian atunci poti veni. Poti obtine chiar un titlu de calatorie, de la o reprezentanta diplomatica a Romaniei valabil numai pentru venirea in Romania.
Stiu de ce ai in vedere. Si eu am avut unul acum 2 ani in urma. Nu aveam actele necesare pentru venirea in Romania si a trebuit sa imi fac un bilet de calatorie sau titlu de calatorie. E valabil doar pentru o singura intrare deci atunci cand ajungi in tara e nevoie sa-ti perfectezi documentele. Insa atunci am dat 55 euro pentru a-l putea face. Acum poate s-a schimbat.
anonim_4396 întreabă: