| Alex310104 a întrebat:

Buna TPU, am o mare problema.
Din curiozitate daca as fi acceptat ca model,am aplicat la o agentie de modeling si, surprinzator, m-au acceptat ca model.
Mi-au trimis un contract pe care, ca prostul, l-am semnat si un ordin de plata de 150€ anual pentru serviciile lor pe care nu l-am platit niciodata(eu crezand ca acest contract va intra in vigoare abia dupa emiterea platii).
Ideea este ca mi-ai trimis un mail cum ca au trecut 14 zile de la emiterea contractului si eu tot nu am platit si scria ca daca nu platesc in urmatoarele zile, agentia va transmite informatia mai departe avocatului lor si ma vor pune sa platesc pe cale legala... Intrebarea mea este: Cum reusesc sa ies din situatia asta si chiar isi pierd timpul cu datul in judecata din situatii asa banale?(nu le-am folosit serviciile)

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca n-au prestat nici un serviciu nu trebuie sa platesti nimkc, cu exceptia ca acea plata ar fi pentru inscriere.
Daca este pentru inscriere te pot da in judecata si sa castige.
Daca este pentru servicii prestate si nu au prestat nimic atunci nu vor castiga, chiar daca te dau in judecata.
Citeste atent contractul incheiat, eventual consulta si un avocat, daca nu intelegi bine prevederile contractuale.

| Alex310104 explică (pentru Ioandelasal):

Pai ei probabil au prestat servicii dar eu nu m-am folosit de ele. in cazul asta, ce ar fi de facut?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Alex310104):

In cazul acesta, daca te dau in judecata, ar fi bine sa angajezi un avocat.