| bubuuu2349 a întrebat:

am o problema destul de serioasa. Marti eram in oras, asteptam pe cineva. in acest timp, a venit la mine un domn si a inceput sa mi spuna ca arat bine si ca ar vrea sa fiu model pentru niste reviste la magazine. mi a zis sa merg la firma lor, aproape de locul ala, ca sa mi dea colega lui mai multe detalii. initial nu am vrut, dar neavand ce face am mers. intr un final m am inscris acolo, am platit o taxa de 70 lei si mi a zis sa vin data viitoare cu unul din parinti. ideea este ca nu am mai mera, intrucat am citit pe net mai multe cazuri de acest gen si toti spuneau ca au fost inselati. astazi iar trebuia sa merg, m a sunat si mi a zis sa vin neaparat. ce as putea face ca sa scap de ei?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca ai mobil cu android instaleaza call blocker si bagi numarul lor la lista de ignorati sa le dea ocupat cand te suna

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te.Cu unul sau cu ambii parinti.Ce te costa? Unii cer bani si iti dau un nr de telefon si gata.Nu-i mai gasesti.Asta te-a cautat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ti e frică ca te violează? Cu o poză? laughing tu stii. Poate ai fii cîstigat bani frumosi, dar poate ai deja pe unul care te finantează.

| LoveSleep a răspuns:

Ai auzit prost. Din moment ce omul ăla ți-a spus să vii cu unul dintre părinți e clar că n-o să fie nicio înșelătorie.
Doar nu crezi c-o să te ducă la Paris, sunt doar niște poze pentru o revistă.

| bubuuu2349 explică (pentru LoveSleep):

A cerut lucrul asta doar ca sa ceara mai multi bani. Oricum am aflat intre timp ca ei sunt urmariti de politie happy

| Extraterestru2 a răspuns:

Sall! Ai facut vreo poza sau ceva de genu'? Daca nu, eu ti-as recomanda sa ii zici daca te mai suna ca nu mai vrei sa vii. Si gata laughing

| bubuuu2349 explică:

N am facut nici o poza. ma gandeam sa nu vina cu politia laughing))