Poti sa iti dai seama ca e o prostie dupa nivelul scazut de cunoastere a limbii engleze. Eu am primit un mail din asta si mi-am dat seama ca e teapa dupa cat de prost vorbea ala engleza. Mesajul in sine nu inseamna nimic, e doar o farsa. Sa nu iti treaca prin cap sa le dai datele tale personale. Nimeni n-o sa-ti dea bani printr-un mesaj pe email. Tot ce poti sa faci e sa-l stergi si sa-l uiti.
Multi au primit acest mesaj este dooooarrr un taca exista o regul ain viata:niciodata nu vei gasi bani gratis de la nimeni niciodata deci este doar o fraierealaMost importantly, please I will advice you to keep this business proposal as a top secret between you and me. Or delete it immediately in your email box if you are not interested in this fund transaction business. Your urgent response to this mail will be highly appreciated.serios? nimeni de la nici o companie nu trimite asta e doar vreun prieten deal tau care incearca sa iti faca o farsa nu te increde vrea ca tu sa bagi bani ca cica sa iei mai multi e doar o taca.
Sa nu raspunzi la asa ceva! sunt falsuri...de la hakeri... daca vrei sa traduci intra aici: www.dictio.ro