| Timi08MM1988 a întrebat:

Buna TPU. Am probleme mari, nu de sanatate ci de alta natura... 2 fete 10 - 15 ani au ajuns la Protectia Copilului, mama lor aiureste, nu are Alzhmaer ci sevraj care se revine la normal dupa 72 ore. Ce sanse au sa scape? Poate sora lor mai mare sa le scoata sau un o alta persoana dinafara familiei? 1 din fete are 11 luni de cand sta la un domn in casa sa il ajute curatenie, mancare plus dansul o ajuta cu scoala, ii cumpara haine, ce sanse are sa le scoata prin plasament si dupa cat timp i le da daca acesta are conditii bune? Plus de asta in lege scrie ca de 16 ani se poate logodi si atunci cei de la Protectia Copilului nu mai are ce sa ii faca.

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o sansa!
Minorii nu sunt plimbati dupacat de beata sau treaza este mama lor. Odata ce este luata in custodie de protectia copilului, raman acolo pana la majorat.
Exceptie se poate face numai daca vin bunici sau tatal fetelor care dovedesc sa sunt nromali la cap, ca nu consuma bauturi sau substante ciudate si au conditii sa le creasca pe fete.
Nu exista lege care sa spuna ca fetele se pot logodi la 16 ani!

| Timi08MM1988 explică (pentru Violleta2022):

Citeste ca s-a schimbat legea acum poti iar mama lor ni le-a dat pe 2 cand era in capacitatile ei mintale tatal e mort si bunicii doar sora lor traieste si socra acesteia

| Violleta2022 a răspuns (pentru Timi08MM1988):

Protectia Copilului este cea mai buna solutie pentru fetite, unde vor fii tinute si protejate pana la 18 ani.

Unde isi distrug copilaria viata libertatea de a fi libera nu cred ca tie ti-ar placea sa fi tinuta ca un caine in lesa sa nu poti avea libertatea de a te plimba cu prietenii tai pe drum esti totus un copil la 15 ani sau 16 chiar daca acum nu ai copilarie frumoasa de la 18 in sus amin

Nu este problema ta sa cresti opii altora, iar legal nu ai nici un drept sa decizi tu soarta unui copil!
la Caminele de copii sunt bine hraniti si adapostiti si se face scoala. au acces la computere, la internet si la educatie completa.
De aceea spun ca nu ar trebuiis a te preocupe pe tine ca un copild e la 16 ani sa se casatoreasca, fiindca nu este nromal sa fiortezi pe cineva sa se casatoreasca, doar ca asa vrei tu sau consideri ca asa este bine pentru el/ea.

Vezi ca interpretezi legile incorect!
"Logoditul" nu este o mentionat in nici o lege, fiindac este o simpla intelegere verbala intre 2 oameni.
CASATORIA este mentionata in lege si ea este legala si cu putere executorie.
Te rog, lasa problemele astea dultilor si legii, ca mai tare incurci treburile, chiar daca intentia ta este sa ajuti.

| iulia0514 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am senzația că degeaba îi tot explicăm că tot nu înțelege crying

| Violleta2022 a răspuns (pentru iulia0514):

El are 34 de ani si-i curg balele dupa fetitele astea de 10-15 ani.
Pedofil?

| iulia0514 a răspuns (pentru Violleta2022):

Normal se încadrează la pedofilie! Presupun ca o sa fie o anchetă în care vor fi chestionați și el și mama! Dar doar pot presupune sincer eu a-și lua și cealaltă fata am impresia că vor sa o mărite la 16 ani

Nu sunt ea acceptat sa fie pupata pe obraz sau pe frunte
Asa ca nu sunt Pedofil nu m-am dat la nici una din cele 2. Le consider ca 2 surori si cand iesi de la Casa Copilului greu te mai integrez in societate lumea te vede ca puscariasii.

| iulia0514 a răspuns (pentru Timi08MM1988):

Mai nenica știu persoane care au crescut în centrul de plasament care acum sunt medici și avocați respectați cunosc trei tinerii care au intrat la facultate în Anglia și 2 fete în Belgia deci nu-mi spune mi-e cum sunt priviți copiii crescuți în plasament ca habar nu ai. A deci ai încercat să-le pupi! De unde ziceai ca ești mai exact?

Nu are importanta ce le consideri tu, ca Legea te considera pedofil, fiindca tu nu esti fratele sau tatal lor, esti un strain de 34 de ani care te dai la 2 fetite minore.
Ai mare grija ce faci, ca amica-sa asa nebuna cum o crezi tu, s-ar putea sa te bage la puscarie.

| Timi08MM1988 explică (pentru iulia0514):

Ma prietene o fi cum zici nu stiu stiu insa ca mie asa mi s-a sus de un vecin ca nu ai libertate sa asculti muzica telefon etc. Si de aceea ziceam ca e ca la puscarie inchisoare sau temnita da. Sunt din Ilfov si da le-am pupat da cu accordu lor nu fortat. Nu da am dubii cu facultatea de politie medicina sau avocati daca iesi din plasament.

Nu sunt prietenul tău! Și spre cultura ta generala sunt fata puneți ochelarii dacă nu vezi! Și lasă fetele in pace nu cumva să-ți facă o vizita cei de la poliție să-ți pună niște întrebări! Si cu acordul lor tot pedofilie e! Și nu face pe deșteptul cu mine ca nu ști cine sunt și cu ce ma ocup

Aoleu ma amenti? Sau si la asta imi trebuie ochelari? Amice politia te ia daca acea fata sau mama dansei te reclama si fata nu-si doreste
si tu o fortezi sa faca ceva ceea ce nu vrea dar ea a vrut asa ca nu e cazu de politie dragu meu noapte buna.

Nu scumpete îți promithappy și ți-am mai zis sunt femeie dacă nici atât nu poți retine înseamnă că e grav

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt TU personal NU ai nici o problema, fiindca aceste fete NU sunt copii tai si nici familia ta!
Protectia copilului se va ocupa de ele, daca mama lor nu este capabila!

Vezi-ti de viata ta ca nu-i normal ca un barbat de 34 de ani (cat ai tu acum) sa se dai la 2 fetite de 10-15 ani!
Asta se consiera PEDOFILIE si poti ajunge sa faci puscarie!

"în 22 Mai 2013 | Timi08MM1988 a întrebat:
Buna ma numesc Mihai am 25 ani si sunt din Ileanda Salaj".

| iulia0514 a răspuns:

Șansele sa revină în familie sunt 0 pentru că 1 fata de 16 ani e tot minoră 2 bunici nu sunt o opțiune pentru ca cu siguranță sa încercat această variantă asa e procedura 3 aceeași situație e și cu tatăl, cei de la protecția copilului nu iau asa pur și simplu copiii de lângă părinții presupun ca mama a fost înștiințata și ținută sub supraveghere! Părerea mea este sa lăsați acolo copiii așa mai au o șansă la o viață normala!

Da correct insa s-au schimbat acum ART.272 Codul Civil noua lege spune ca de la 16 ani poate sa aleaga ceea ce vrea chiar sa fuga nnu o cauta nimeni poate sa spuna ca s-a logodit nu exista un act in acest sens sa demonstreze asta si scapa cu anumite conditii chiar daca mama sau sora adica 1 din tutore nu isi da concesamantul spune asa : da du-te sau si daca nu zice chiar si asa poate sa-si faca viata cum vrea nu o mai ia nimeni chiar minora fiind.

Da dar tot nu poate lua cele două surorii în custodie și nu-mi spune ca ma înșel ca nu ma înșel! Lasati fetele acolo să-și asigure un viitor! Nu spune ca o să-le fie distrusă viața pentru ca nu e așa! Când ai fost ultima data într-un centru de plasament sa vezi ce condiții au acolo? Cu siguranță sunt mai bine ca acasă cu mama dependenta de cine știe ce substanțe și care am impresia că practic le-a vândut acelui om de care tot vorbești, rectific nu am impresia sunt 99% sigura ca le-a vândut! Da într-adevăr trebuie respectate anumite reguli dar fetele de 15 -16 ani nu au ce căuta seara pe drum cele de 10 nici atât!