| piciuk a întrebat:

am si eu o curiozitate. la mine la tara, satul in care stau bunicii mei apartine de un mic oras din apropiere.este legal ca primarul sa opreasca iluminatul public in acel sat pe motiv ca face economie? mi se pare pur si simplu aberant sa nu fie nici macar un neon aprins la stalpii de iluminare macar din 50 in 50 de metri.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o situatie aberanta, dar este legala, daca asa a hotarat Consiliul local, au aceasta posibilitate conform Legii nr. 215/2001 a administratiei publice locale. Precis au datorii la furnizorul de energie electrica si nu mai pot suporta costul acesteia. Numai bine!

| Hombre a răspuns:

Daca este hotararea consiliului local este legala, dar cateva becuri pe ici colo poate sa o faca pentru ca si cei din satul respectiv plateste impozite si taxe, totusi sateni de acolo pot sa ceara aceasta primarului sau o interventie la consilisl local, nimeni nu-ti da pana nu ceri mai ales acum in situatia asta.

| Lora a răspuns:

La bunica mea la tara se opreste lumina dupa ora 00:00

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absolut legal atita timp cit nu au bani.
Banii vin si din taxele locale si atita timp cit la tara mai nimeni nu plateste nimic, poftim rezultatul. ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hombre / m-am abtinut sa spun direct dar daca ai continuat subiectul... Nu, la tara, aproape nimeni nu plateste impozit sau platesc sume de nimic. Pina cind nu va fi impozitat taranul " la singe ", asa va arata satul romanesc. Nu pot avea intelegere fata de ei care asteapta numai cu mina intinsa la buget dar ei nu platesc nimic ca impozit direct si aproape nimic ca impozit indirect.
Aici dau dreptate si comunistilor care le luau " cota " de produse. Ceva normal. ( adolf )

| piciuk explică:

Pai da. dar aici nu se aprind deloc.stiu ca se opresc noaptea dupa ora 12-01, dar se da drumu la ora 7.aici e vorba de bezna totala