NU TE MARITA! MARE GRESEALA FACI! cea mai buna solutie, iti stici anii si copilaria si o sa ajungi la cratita si sa plimbi copilul! este viata ta darnu o face
Ai innebunit. Ai 16 ani... numai la rromi se fac casatoriile asa devreme si daca vor afla ai tai, ia-ti adio de la viata.
Asaa cum se face o cununie asa se face si un divort. Multi tineri din ziua de azi considera casatoria ca fiind doar o "scapare" de parinti. Dar nu este deloc asa..sau cel putin asa cred ei pentru o luna. Si sa stii draga mea pitzi ca o data cu casatoria vin si o multime de reponsabilitati. ASteapta pana cand o sa fii macar majora, asteapta sa il cunosti mai bine, iar daca te iubeste cu adevarat te va astepta. Bun si hai sa zicem ca va casatoriti fara sa stie ai vostrii...automat nu va fi bine cand va afla si sunt multe intrebari pe urma. unde stati, ce mancati de unde bani? atunci nu o sa mai fie iubirea asa frumoasa nu? si daca o sa va tina (sa zicem)te gandesti ca la 20 de ani u o sa ai copil, o sa muncesti si nu o sa mai stii de tine ca doar na o sa ai barbat si copil de intretinut. Iubirea e mare, iubirea continua dar nu pune punct copilariei si vietii tale. te pup
Nu te poti marita la 16 ani fara acordul parintilor si martorii trebuie sa fie majori
Și cu ce o să se schimbe relația voastră după ce ăia de la starea civilă vă dau o hârtie?
Si crezi ca cu o hartie vei schimba ceva? Daca afla parintii va fi si mai rau. Parerea mea e sa stai cuminte necununata.
Toti mati criticat si da nu zic ca nu ati spus bine dar nici unul nu mi-a raspuns la intrebare. de ce acte am nevoie?