Poti face o plangere la politie. Astepti cateva luni / 1-2 ani cine stie, daca ai vreun minim de noroc poate.
Poti face plangere penala pentru inselaciune, la politie sau la Parchetul de pe langa judecatoria de care apartine domiciliul tau, prezentand dovezile pe care le ai.
De facut ai ce sa faci sa mergi la politie, chiar daca se rezolva sau nu chestia e ca acel nenorocit sa numai faca si altor naivi.
Naivi sunteti cei care va dati banutii si asa castigati cu greu sau de la parinti unor nenorociti necunoscuti...
Nu stiu cum ai tranferat banii, adica prin ce platforma, ca una e prin IBAN si banca si alta prin criptomonede nu?
Nu in ultimul rand ai nevoie de probe, in cazul tau discutii salvate, print screen etc
Le pui pe un stick si mergi la sectia de politie din zona ta
Din pacate, ai luat teapa si nu mai ai ce sa recuperezi, ca asa ceva nu se face niciodata.
Probabil ca ai bani destui daca nu ti-a pasat cat arunci pe un joculet, mai ales cand peste tot ti se spune sa nu trimiti bani nimanui, daca nu te intalnesti personal cu acela, sa faceti schimbul de bani si produsul cumparat, dupa ce-l verifici.
Eu am avut un server de cs1.6 cu un prieten Si o cumparat unul admin si asta nu o vrut s ai m ai dam admin dupa ce am luat bani si o venit politia la scoala, e simplu daca il cunosti iti da banii inapoi daca e din alta parte e cam greu s ai m ai recuperezi, poti face si plangere la politie
Adi1987 întreabă: