| Petrus_Emanuel-Mihai_1988 a întrebat:

Buna TPU. Am un caz ciudat... Am nevoie de raspunsul unui avocat bun pentru intrebarea de mai jos :

O minora a ramas insarcinata la 15 ani, tatal pe care ea sustinea ca l-a iubit de 20 ani acum nu il mai iubeste, insa tot ce ii leaga e acel copil, insa intrebarea mea este :
Fata respectiva e supusa la un proces de plasament al copilului ei la care se stabileste intr-o anumita data din an. Ea face 17 ani in august 2024.
Tanara minora e obligata sa fie la acel proces? Sau se poate face acel proces fara ea ci sa o inlocuiasca centrul? Sa hotarasca pentru copilul ei? Ea este sub tutela centrului D.G.A.S.P.C. de unde ea nu vrea sub nici o forma sa stea si e sub hotarare judecatoreasca. Dupa acel proces o lasa in pace?
Sau o tot inchid in centru pana la 18 ani? Ea are unde sa stea si nu ii place in acel centru, o lasa dupa proces sa iasa? Daca demonstreaza legii ca ei ii este bine acolo si in singuranta?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns:

Deci una internata la un centru a plecat de capul ei dupa stromeleag si a ramas bortzoasa. Tipic pentru Romania. Minora! Deci o lasam pe ea deoparte, ca n-a dus-o capul. Toti imbecilii responsabili cu centrul ala merita macar vreo 3 ani de inchisoare, idiotii dracului! Salarii mari au, de facut nu fac nimic, futu-le rasa in orbita! In principiu ar trebui sa stea in centru pana la 18, cand va primi un sut in fund. Pina hotaraste justitia ceva, face 18 ani...

| Miruna333 a răspuns:

Pentru asta e nevoie sa iei legatura cu un avocat

| Negroo a răspuns:

Sigur ca nu ii place in centru, ca nu se poate destrabala. Va sta totusi acolo pana la 18 ani.