| FAQ1 a întrebat:

are decanul unei facultatii dreptul sa nu iti semneze foaia matricola? Am fost sa imi eliberez foaia si cand am mers sa mi-o semneze, mi-a rupt foaia in fata si mi-a spus ca am multe restante si nu semneaza nimic, foaia este pentru Work and travel in SUA.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Du-te si tu si da-te bine pe langa vreo secretara sa iti duca foaia la semnat. Daca la W&T e conditia sa nu ai restante, buba atunci.

| FAQ1 explică (pentru KodrutZ):

La W&T, am vorbit, pe ei nu ii intereseaza cate restante ai poti sa mergi si cu 10 la ambasada, am vorbit si cu decanul de an, a fost si a vorbit cu el si degeaba el nu vrea sa o semneze deoarece zice ca se face de ras la ambasada cand vad oamenii aia ca ne-a semnat foile.Ma gandesc ca daca a fost si decanul de an, nu stiu ce ar mai putea face secretara.

| KodrutZ a răspuns (pentru FAQ1):

Hmm, atunci ala e cu capul. Plangere la politie?

Crezi ca pot rezolva ceva daca depun plangere? Ma gandesc ca poate are dreptul sa nu semneze aceea foaie.

Pai ce drept? TU stii mai bine regulamentul intern al facultatii. Fa o cerere scrisa pentru ce vrei, sa fie inregistrata la secretariat si sa ai si tu o copie. E obligat sa raspunda.

Pai am facut si nu vrea nici cum sa o semneze. Plus ca a dat telefon la secretariat sa nu mai elibereze foaia matricola decat la studentii care sunt integralisti.

Pai si in baza a ce? Care e justificarea? Ia la puricat regulamentul.

Ca el cica se face de ras la oamenii aia de la ambasada, am cautat prin regulament, inca nimic, dar mai caut.

Hai sa fim seriosi, asta e de tot rahatul. La ce facultate discutam? Omul mi se pare un cretin atroce din ce zici tu. E membru PSD cumva?
P.S. Nu era suficienta adeverinta de student la W&T, ce draq trebuie foaie matricola?

Politehnica - Mecanica Timisoara, nu ne primeste la ambasada fara foaia matricola, am dus si adeverinta si na cica trebuie neaparat si foaia matricola. Nu stiu ce sa mai fac sa rezolv pentru o semnatura.

Chiar nu vad rostul foii matricole daca nu iti pun conditia sa fii cu examenele la zi.

Pai ca sa vada ala de la ambasada cum stam cu examenele e un criteriu daca primim sau nu viza. Nu pot sa fac asa ceva

Pai in cazul asta nu o sa primesti viza, ca ai restante. Si asta e. Vezi tu alta iesire? Rezolvi restantele si dupa aia...

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca faci restante la ce naiba te mai duci? Asa ca sa te afli in treaba? Fa ceea ce trebuie facut atunci cand trebuie facut, nu ramai in urma si dupa aia ..altii sunt de vina.Doar nu te-a obligat nimeni sa faci o facultate nu-i asa? Daca intri in hora joci, daca nu lasa pe altii.

| FAQ1 explică (pentru anonim_4396):

Nu te contrazic, e vina mea ca am restante dar ideea e ca eu pierd in jur de 1000 de dolari pentru semnatura aia, dar eu nu inteleg cu ce il incurca pe el daca eu plec? Eu pot sa imi promovez examenele la fel de bine si daca plec si daca nu, si tot asa pot sa le si pic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru FAQ1):

Raspunderea trebii bine facute si incercarea de a trezi in tine responsabilitatea lucrului inceput si terminat cu succes, nu fuga ori ocolirea muncii cinstite.

| micutu25 a răspuns:

Scriemi pe privat cine e decanul si te ajut eu. Cunosc pe cineva acolo.