Du-te si tu si da-te bine pe langa vreo secretara sa iti duca foaia la semnat. Daca la W&T e conditia sa nu ai restante, buba atunci.
La W&T, am vorbit, pe ei nu ii intereseaza cate restante ai poti sa mergi si cu 10 la ambasada, am vorbit si cu decanul de an, a fost si a vorbit cu el si degeaba el nu vrea sa o semneze deoarece zice ca se face de ras la ambasada cand vad oamenii aia ca ne-a semnat foile.Ma gandesc ca daca a fost si decanul de an, nu stiu ce ar mai putea face secretara.
Daca faci restante la ce naiba te mai duci? Asa ca sa te afli in treaba? Fa ceea ce trebuie facut atunci cand trebuie facut, nu ramai in urma si dupa aia ..altii sunt de vina.Doar nu te-a obligat nimeni sa faci o facultate nu-i asa? Daca intri in hora joci, daca nu lasa pe altii.
Nu te contrazic, e vina mea ca am restante dar ideea e ca eu pierd in jur de 1000 de dolari pentru semnatura aia, dar eu nu inteleg cu ce il incurca pe el daca eu plec? Eu pot sa imi promovez examenele la fel de bine si daca plec si daca nu, si tot asa pot sa le si pic.
Raspunderea trebii bine facute si incercarea de a trezi in tine responsabilitatea lucrului inceput si terminat cu succes, nu fuga ori ocolirea muncii cinstite.
efspactsy întreabă: