In asemenea cazuri, cand o persoana este otravita, spitalul trebuie sa anunte politia si aceasta se sesizeaza si incepe cercetarea penala, intai prin ascultarea victimei, daca a ramas in viata. Abia apoi vor fi ascultati toti care au fost de fata, insa, in asemenea cazuri, este destul de greu sa gasesti vinovatul. Victima nu poate sa-i dea in judecata pe toti cei prezenti.
Poate a mancat o ciuperca culeasa de un necunoscator. Ar trebui in primul rand sa demonstreze ca i-a iesit otrava la analize, ca pe vorbe goale nu-l va crede judecatorul. Si da, nu poate da in judecata pe toti cei prezenti, va trebui sa dovedeasca personal vinovatia celui dat in judecata, altfel face plangere penala contra cui banuieste ca i-a pus otrava, dar daca numeste 15 vinovati ii dau politistii cu plangerile-n cap.
Nu cred şi ce minte bolnavă ai dacă plănuieşti asemenea chestii, dacă ţi-ar face cineva ţie ţi-ar plăcea? Nu cred şi nu îşi revine a doua zi poate să moară sau să rămână marcat/ă pentru totdeauna şi nu vreau funda ta, mie îmi pare urât şi că te-ai gândit
... tragi concluzii. si nu se face asa, adica aceasta chestie chiar s-a intamplat si nu se gaseste vinovatul... si dupa cate am inteles ca vor sa ne dea in judecata. dar politia nu ne a luat la audieri si au trecut deja peste 4 zile
Eu din modul ironic al adresării tale am tras concluzia, îmi pare rău că m-am pripit sper că nu te-am ofensat.Vinovatul nu se găseşte că nu vrea să recunoască fapta, în fine faza e că nu cunosc cum au decurs lucrurile ca să mă pot exprima ferm şi în concluzie lucrurile stau cum stau şi braţul luuung al legii va decide. Şi inculpatul sigur are complici că povestea nu se prea leagă îmi pare rău de victimă sper să îşi revină
Victima si-a revenit urmatoarea zi, dar ideea e ca politia nu ne a cerut sa ne perzentam, si asta e intrebarea mea. Politia se autosesizeaza in cazuri de omor sau actioneaza doar cand depui o plangere? imi lasi un mail ceva sa vorbim?