| VictorMihail1990 a întrebat:

astazi dimineata am luat telefonul unei fete (fiind ruda cu mine ) si am incercat sa il deblochez (era un cod cu un desen nu prea mai tin minte) si am apasat la apel de urgenta..mai intai am format numarul meu sa vad daca pot suna si nu a mers (normal ca nu mergea tot nu stiu de ce am facut asta ) dupa nu stiu cum am apelat din greseala la 112 si am incercat sa inchid apelul dar a raspuns 00:01 secunde, pot pati cv? amenda etc?

10 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Sunt sute de apeluri mai mari de o sutime care sunt false!

Stai linistit.La o asemenea "convorbire" semnalul telefonului tau daca a reusit sa ajunga la vreau 2-3 celule de receptie.

Oricum amenda nu poti primi pentru ca nu ai trimis pe nimeni(salvare/pompieri/smurd/etc)intr-o locatie necunoscuta/inexistenta.

Doar cu un apel de acest gen e ridicol sa primesti vreo sanctiune big grin

Stai linistitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vei pati nimic.

| TheLordOfTheRings a răspuns:

Buna.Nu are rost sa-ti faci probleme si mie mi s-a intamplat si, politia vine doar daca operatorul de acolo raspunde si ii spui care este problema.Nu-ti face probleme nu te va localiza. Sper sa fii fost de ajutor.

| Krauser a răspuns:

Te pot ajuta eu cu codul, cred, lasa-mi un mesaj cu sistemul de operare te rog, si telefonul.

| serau999 a răspuns:

Din pacate, am inteles de undeva (nu mai stiu de unde) ca daca suni la 112 si faci ce ai facut tu, oamenii aceia iti vor detecta locatia si iti vor trimite o amenda destul de scumpa. (Poate in timpul acela avea altcineva nevoie de ajutor).

| serau999 a răspuns (pentru serau999):

Dar tu nu vei pati nimic. Cum spun si ceilalti, a durat doar o secunda si nu ai spus nimic (o farsa). Stai linistit.

| VictorMihail1990 explică (pentru serau999):

Nu a fost nicio farsa.pur si simplu din greseala

| serau999 a răspuns (pentru VictorMihail1990):

Spuneam ca n-ai facut nimic in acea secunda.

| Denysukaaa a răspuns:

Nu atat timp cat nu ai dat alarma falsa...
Oricum avem niste autoritati in Romania.Deci nu te panica.

| GeD a răspuns:

Nu cred ca vei pati nimic, daca a durat doar 1 secunda apelul.