| croko89 a întrebat:

Buna TPU azi am fost agresat de un organ de politie care a abuzat de uniforma! Niste sfaturi ce a si putea face unde sa ma duc si ce sa fac ca sa il reclam!?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca exista urme ale agresiunii te duci, in primul rand, la medicul legist si scoti un certificat medico-legal. Dupa aceea poti face o reclamatie la Parchet(procuratura). Pe langa certificatul medico-legal va trebui sa ai si martori, altfel vei putea fi acuzat de denuntare calomnioasa. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Despre ce fel de agresiune vorbim?
Pa, pa.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Oricum,sunt sigur ca motivul a fost pe bază de rasism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema care se pune, este daca politaiul ala te-a agresat asa din senin. E cumva nebun si in momentul in care a dat cu ochii de tine, a avut o criza de nebunie si s-a hotarit sa te traga de pe scaun si sa-ti arda citeva pe circa, sau te-a auzit facind niste comentarii sarcastice care l-au facut sa reactioneze asa? Partea asta ai utiat sa ne-o povestesti.

| Cosmin4Fan a răspuns:

Daca esti prost nu, daca esti destept da!

| croko89 explică:

Pei toata treaba sta in felul urmator! Tata a avut o altercatie cu cineva dupa care a fost chemat la sectia de politie, eu am ajuns acolo la 5 min dupa ce am aflat de toata treaba
si am incercat sa ma ashez pe un scaun k eram obosit si am stat pana la 5 dimineata numai in picioare... la care vine politistul revoltat si ma trage dupa scaun revoltat k cica lear fi cerut bani pentru scaunul acela si ma ia si ma impinge in mod agresiv de fata cu mama si inca un var! la care ma trezesc cu 3 pulane pe spate date parsiveste cand nu eram atent de fata cu mama si cu varul meu la care i-am smuls bastonul din mana si i-am zis cu ce drept da in mine!
la care el imi raspunde k asa vrea el si ca poate ca el e politist... dupa care cand i-am zis sa ne batem parte in parte daca il tine si e asa jmecher au intervenit colegi dansului si l-au bagat inauntu!
la care dansul imi spune ca o sa ma prinda pe strada si o sa vad eu de fata cu mama si cu inca un var!
oricum in sectia aceea se face tot timpul abuz de uniforma!
martori nu este decat mama si varamiu si colegi dansului care nu cred ca o sa spuna ceva

| croko89 explică:

N-am facut nici un comentariu sarcastic sau ceva la adresa lor pur si simplu m-am asezat pe scaun si vorbeam cu mama si cu varamiu la care el vine revolatat ma trage de pe scaun si ma impinge... iar cu mama si cu varamiu discutam despre o excursie pe care o planificam!

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru croko89):

N-ai ce sa-i faci, impaca-te cu gandul.