anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi noapte un hoț a intrat in sala de sport ce o detin,si a sustras niste bare si discuri,banuiesc pe cineva,intelegandu-mă foarte bine cu parintii lui am fost la el acasa in timp ce acesta era plecat si nu am gasit nici urma de fiare, cel mai probabil le-a dus la un prieten de-al lui ce are si el sala...Intrebarea este,cum ar trebui sa procedez?,să imi caut si sa imi fac singur dreptate,sau merg la politie, valoarea lor nu depaseste 400 lei,pot face dovada ca imi apartin, prin martori si cutiile celor disparute.Doresc ca in timp de o saptamana sa le gasesc singur,apoi daca nu,sa vorbesc cu politia, cum este bine? este o problema daca declar la politie abia dupa o saptamana dupa eveniment? Multumesc mult

Răspuns Câştigător
| Anka07 a răspuns:

Hmm daca stam sa ne gandim si la politie, sunt si aia mai corupti ca hotii. Nu prea se chinuie sa caute lucruri decat daca ii pisezi la cap.
Parerea mea daca vrei sa iti faci singur dreptate fa-o cu cap, gandeste inaintea hotului cu 5 secunde. Gandeste ce ar face si unde s-ar duce.
Baga-l la inghesuiala. Darrrrr. sa nu iti faci dreptate prin violenta. Fii perspicace si, fii mai hot ca el.

| AndreasfromMetallicA a răspuns (pentru Anka07):

Multumesc mult Anka,azi toata ziua am facut pe detectivul,m-am informat,de la toata lumea din zona,cunoscuti dar si straini,in cele din urma majoritatea au spus s-ar putea ca unul,ba ca altul a fost,in final am ales unul care am crezut ca e cel mai probabil, m-am interesat de la colegii lui, bunici, si proeteni, absolut tot am aflat ce a facut in decursul zilei de azi inculpatul.In seara asta am vorbit cu hotul foarte frumos, i-am zis ce problema am si l-am mai intrebat ce a mai facut azi, iar ce mi-a raspuns era contrar cu spusele informatorilor mei, apoi contrazicandu-l s-a pierdut si a recunoscut ca el a fost azi noapte la mine si maine imi inapoiaza totul.M-a implorat sa nu mai zic nimanui, nici la politie nici la cunoscuti ca sa nu-l fac de ras.Nu am de gand acest lucru si prefer sa ramana asa daca s-a rezolvat cu bine.Caz inchis, multumesc pentru sfaturi, numai bine!

2 răspunsuri:
| denisa1026 a răspuns:

Eu zic sa mergi la politie, dar iti trebuie si dovezi happy