| EternalIce69 a întrebat:

cand credeti ca o sa scapam de coruptia din tara noastra?(Daca o sa scapam de ea...)

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

O sa scapam atunci cand scapam de toata populatialaughing toti astia coruptii tu de unde crez ca apar mereu? Apar din randul populatiei, toata populatia RO sau majoritatea este corupta, sau daca are posibilitatea fura, face magarii, deci daca vrem sa eliminam coruptia trebuie sa eliminam populatia, altfel RO niciodata no sasi mai revina.De fapt nu si-a revenit niciodata, au fost asa pe ici colo din cand in cand in istoria de mii de ani cate un ratacit care incerca sa puna populatia corpupta la locul ei dar cu o floare nu faci primavara.Arata in istoria tarilor romana sau spatiul asta de la burebista pana acum cand a fost bine? Pai le numeri pe degetele doar de la o mana siti mai si raman loc laughing Adevarat ca orice tara are coruptii ei dara in RO e jale jale nu se mai poate face nimic, suntem exact ca si rusii.Europa a devenit si ea corupta, deci nu e nimeni care ar putea sa ne ajute, sa ne oblige sa ne indreptam cumva.Eu dupa mine cred ca singura optiune dar e doara asa ceva imaginar ar fi sa cerem anexarea la SUA laughing deci sa fim condusi de aia sa puna aia legi ca la ei, sa aduca oamenii deai lor sa conduca, politie de la ei, noi doara sa fim pusi la pct, sa fim invatati cum trebuie sa traim, pentru ca romanii cu vorba buna niciodata nu sau facut oamenii de treaba.In afara de asta scapare nu avem.Europa este in gaura de mult,este o uniune putregai,colcaie de corupti si e putreda,asta e adevaru,europa nu mai are valori,nu mai are ea valoare, ma refer morala, de bun simt si asa mai departe, au ajus sa conduca tarile europene niste lepre, ultimile scursuri alea omenirii, care au o gandire gen legea junglei dar nu pe baze fizice ci de coruptie.Eu pariez ca EUropa nu merge spre bine deloc si nici nu va merge nici in viitoru apropiat sau indepartat.De RO ce sa zic este de mult timp in groapa si aici nu e vorba de mafiotii astia care is acum la guvernare, mafioti au fost toti cei care au fost la guvernare.Toti au fost hoti, pugasi niste lepre ordinare, niste oameni cu o gandire naspa de tot.De ce spun asta? Pai cine sunt cei care conduc si au condus RO dupa 89 si inainte? Sunt aia fara valoare.O sa spuneti cum frate ca erau oameni cu scoala.Pfff oameni cu scoala dara fara valoare frate.Degeaba faci o scoala daca nai valoare, daca nu esti valoros moral, cum sa zic daca nu ai verticalitate, daca nu ai drumul tau de la care nimeni nu te poate abate.RO a avut oamenii asa dara dupa razboi au fost eliminati.Cand au eliminat valorile pe cine au pus in loc? Pai a trebuit sa aduca altii si altii de unde? Asa ca au adus oameni simpli, tarani, iau bagat in scoli si asa mai departe, dar aia nau avut si nau valoare.Cei de astazi sunt urmasii astora de dinate de 89, deci is exact la fel ca si aia.Doara ganditi-va cati au fost la guvernare pana acum? Au fost destui,uneori au avut totul,au avut puterea totala,atat presedinte cat si parlament si au facut ceva? Cand au avut putere de ce nau schimbat legea,sa schimbe legea ca orice hot ca fura un ou ca fura mai stiu eu ce sa dispara din functiile publice, sa naibe ce cauta acolo nici ca om de serviciu.A facut, a propus careva vreodata asa ceva? Nimeni fratilor na propus macar asa ceva tocmai pentru ca atat ii duce capu si pentru ca si ei erau tot hoti, doara ca nu-i stiam noi, nu i-am vazut noi cau furat.Ei in prostia lor stiau ba nu mau prins dar in viitor poate ma vor prinde, deci cum as putea eu sa dau asfel de legi.Deci in RO n-a existat vreodata un om corect la guvernare, n-a existat si nici nu exista.Un om cinstit intre aia nu e, daca ar fi ar iesi in fata siar da demisia, ar spune uitatti ce se intampla si ar pleca.Deci avem o tara de hoti, ca urmare sa scapam de coruptie ar insemna sa scapam de noi insine.laughing

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De coruptie nu o sa scapam in viitorul apropiat, poate nici in cel indepartat, cu o singura exceptie: cand va fi eradicata pe plan mondial. In prezent nici o tara nu a eradicat coruptia, doar ca in unele tari este mai mare, in altele mai mica.