| M25M a întrebat:

Ce parere aveti despre campania ampla a PDL-ului cu acelasi lozinci din 2009(comunisti, moguli etc.)? De unde s-au gasit din nou bani pentru propaganda, asa cum a fost si in ianuarie cand nu erau bani pentru deszapeziri dar pentru campania anti-usl erau? De ce postaci care il sustin orbeste pe T Basescu pe toate site-urile, nu pot aduce argumente reale veridice, care sa-l elogieze pe merit pe marinar sau cel putin sa-l disculpe dar in schimb se aduce ca argument incriminarea celeilalte tabere pe temeiul comunismului? Daca cei din USL sunt extrema stanga(comunism) este corect oare sa afirmam ca cei din PDL au prezentat tendinte de extrema dreapta(fascism)? De ce atat sustinatorii cat si membri partidului fac acuzari grave(coruptie, mafie, plagiat etc.) celor din PSD-PNL, dar atunci cand aceleasi lucruri ilegale erau facute de cei portocalii nimeni nu mai zicea nimic? Ce parere aveti?

P.S. pentru a evita injuraturile si a tine un dialog civilizat tin sa mentionez ca nu sunt simpatizant al USL-ului, sau al oricarui alt partid. Sunt pur si simplu un om care s-a saturat de Basescu si de PDL. Toti sunt infecti si cei din USL si cei din PDL, dar dupa 8 ani de aceleasi minciuni flegmatice si tupeu grobian parca trebuie totusi schimbat ceva.

Răspuns Câştigător
| Dandanache a răspuns:

Banii pentru campanie sunt banii partidului, daca erau banii statului, Antena3 si USL isi informa docilii ascultatori deja de acest aspect. La restul intrebarilor nu ma chinui sa raspund, pentru ca raspunsul este in oglinda cu aceleasi intrebari, la care in loc de PDL, ai fi scris USL.

PS: dupa 8 ani de aceleasi minciuni flegmatice si tupeu grobian s-a schimbat ceva. Avem o noua PUTERE, care in 3 luni de guvernamant a demonstrat aceleasi minciuni flegmatice si tupeu grobian. Asta ar trebui sa ne dea de gandit cu adevarat.

| M25M explică (pentru Dandanache):

Ideea care am vrut sa o trasnmit este ca atunci cand PDL comitea ilegalitati, se musamaliza tot( vezi cu plagiatura, toti plagiaza in tara asta si isi iau diplomele pe bani si s-a facut atat tamtam pe cazul lui Ponta dar cand a fost aceiasi situatie la Kovesi{cred ca asa se scrie} nu auzeai nici pis.) Ideea este ca postaci si propagandistii portocalii aduc acuzatii fara a se gandi ca atunci cand PDL a actionat impotriva legilor constitutionale toti dintre ei inchideau ochiii. Este ipocrizie.
"Antena 3 si USL isi informeaza docilii ascultatori''- nu infirm, este justa afirmatia dar hai sa comparam utilizarea media de catre cele doua formatiuni politice : USL- Antena3 (tv si site) Jurnalul National, Gandul.info.ro; PDL- Tvr-urile(toate, mai putin cultural), B1tv, Rtv, DigiTv24, Otv(candva), Primatv, Protv(odata) iar publicatii Evenimetul Zilei, Academia Cataventcu, Romania Libera, Cotidianul si site-uri, Hotnews.ro. Deci undisputed, undeafeated PDL.
Nu-s fan mijoacelor media sustinatoare opozitiei, dar daca ele nu ar fi sau daca toata media ar sustine un partid, preferabil cel de la putere, nu cred ca s-ar mai numi democratie( si asa toti o invoca).

| Dandanache a răspuns (pentru M25M):

Draga Mihai, "plagiatul" lui Kovesi e si pentru mine surprinzator. Ma asteptam ca dupa ce PDL a adus la lumina plagiatul lui Ponta si l-a servit presei, cu atata succes (aici USL are dreptate, Basescu a avut grija sa inceapa scandalul cu plagiatul, doar ca nu Basescu i-a bagat lui Ponta plagiatul in teza), sa faca si USL la fel cu teza lui Kovesi. Chiar asteptam sa gasesc lucrarile pe net(teza plus presupusele surse de inspiratie), sa le pot compara, cum am facut in cazul lui Ponta, constatand cu usurinta plagiatul. Nimic! In plin atac politic, USL nu are nimic concret! Ceea ce ma face sa ma intreb, ori Kovesi nu a plagiat, ori staful de campanie USL e lovit in cap si nu vede ca trebuie sa contraatace cu aceleasi arme. Astept in continuare sa apara dovezi in cazul lui Kovesi. Daca se dovedeste ca a plagiat asemenei lui Ponta, atunci ea trebuie sa isi dea demisia si sa ii fie retras titlul de doctor.

Ai grija cu generalizarile, nu toti plagiaza. Sunt si oameni cinstiti care muncesc pentru doctorat si imaginea lor e acum terfelita de scandalul asta politic.

| Dandanache a răspuns (pentru M25M):

Si de ce nu pune Jurnalul National un pdf cu teza si lucrarile respective, cum a facut Gandul? Analiza lor poate fi luata in considerare doar daca pun la dispozitie sursele, cum au facut-o cei de la Gandul. Repet, USL nu a stiut sa raspunda scandalului USL decat cu replici politice. Nu au stiut sa aduca la lumina exact ce conteaza: documentul.

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce carcotas mai esti! Singur spui ca folosesc aceleasi lozinci din 2009. Fac economie, nu te-ai prins? Recicleaza.
Nici eu nu-s vreo fana USL, dar, sincer, visez si eu la un Presedinte care sa stie macar sa foloseasca tacamurile si care sa poata lega 2 vorbe fara sa slobozeasca si 3 injuraturi.
Destul vad mitocani pe strada tot timpul; nu vreau sa-i mai vad si la Bruxelles.

| harciog a răspuns:

Infectia nu doare decit in prezent.De aceea privim cu speranta la conducatorii viitori chiar daca stim cum evolueaza cancerul.

| mgtow a răspuns:

Corupti care vor sa prosteasca publicul sa il realeaga pe cel care a facut numai belele pentru Romania asta si cine e om prost il realege pe base din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În sfârşit unul care mai observă lucrurile astea. Credeam că-s singurul de pe site-ul ăsta... Sunt curios şi eu să văd ce răspunsuri vor da susţinătorii lui băsescu. thinking

| M25M explică (pentru anonim_4396):

Si eu astept, sper insa sa nu se rezume la injuraturi sau la argumente false-idilice gen " Basescu se lupta cu mafioti" sau "Basesu vrea binele poporului" ca nu vreau sa se trasfome pagina asta intr-o intrecere de bancuribig grin.

| DimLight a răspuns:

Sa-i pis in freza pe toti, daca stii doar ca asta campanie costa de ambele parti, statu da din buzunarul tau bani pentru campanie. si pentru referendum. la fel cum o sa dea si pentru punerea in frunte a unui nou tap... si prostii se bucura de jug nou happy sincer vreau sa il dea jos pe base desi in mare parte ii tin partea, vreau sa il dea jos.dar or reusi laughing doar sa vad cine o sa fie urmatorul presedinte. daca o sa fie psd-pnl deja pot sa le dau sa mi-o suga tuturor celor care il vor jos acum pe basescu.

Întrebări similare