Pai de la romani, adica de la noi, nu pea poti fura, ca ori nu ai ce, ori suntem invatati ca furatul si nu ducem bunuri cu noi sau avem grija. oamenii din strainatate nu-s obisnuiti cu furtul, pentru ca numai in Romania pot exista asa oameni care sa fure, dar acum serios, asa o tara in care traim noi... e foarte trist si pacat ca astia mer si fura si fac asa un nume pentru toti oamenii care traiesc in Romania
Ca sa ne faca tara de tot rasul.Ai vazut ca in strainatate, oamenii se roaga de dansii sa plece, si aia sunt mai fraieri si le dau bani ca sa plece si nu o fac.
E foarte simplu, in Romania nu prea ai ce fura, adica lucruri de valoare.Acolo sunt oportunitati mult mai multe.In strainatate riscul e mai mare dar si castigul este mai mare.
Sper ca am putut sa te ajut.
Pai...vezi tu,job-ul asta in Romania,anume " de a fura" este ocupat deja de cei de la conducere, de aceea se duc pe dincolo, in Romania nu mai au de unde.Cat despre parera despre rromi...as spune cate ceva si despre asta, dar mi-e sa nu-mi raporteze cineva raspunsul pentru continut obscen, bafta.
In Romania fura destul guvernu si nu prea mai ramane si pentru ei, in strainatate sta altfel treaba...
1.in Romania oamenii sunt mai saraci ca in alte tari deci nu prea au ce sa fure de la ei. 2.romanii sunt familiarizati cu furtuerile deci sunt mai grijulii si atenti la bunurile lor 3. daca politistii prind un hot in Romania il duc la sectie(urmeaza inchisoare de 1, 2 ani) dar in alte tari daca ii prinde nu ii pot aresta decat 24 de ore deoarece sunt cetateni straini pentru ei
David98TM întreabă: