| Cosminovici18 a întrebat:

Cred ca ati vazut si voi inainte de meciul Romania-Franta la o emisiune tv din Franta 2 papusi au inceput sa-si bata joc de noi din nou prin glume! Si intrebarea mea este ce ziceti voi noi meritam sa ne ia in ras francezii pentru ce fel de tara suntem sau nu? Astept argumentari la raspunsurile Da/Nu! Dau funda
P. S: Eu cred ca meritam fiindca una din glumele francezilor pe seama noastra am pus-o la status si toti din lista mi-au zis ca asa este cum au zis ei si ca meritam sa fim luati in bataie de joc si mai ales ca nu e prima oara!

Răspuns Câştigător
| wintage a răspuns:

Eu cred ca gresesc si ca generalizeaza doar.
Educatia este cu mult mai avansata in Romania fata de orice alta tara europeana. Problema e ca nu ne pastram valorile si le dam la straini. Nivelul de civilizatie o fi mai crescut ca la noi dar acolo nu se face atat materie ca la noi. Pentru unii asta fiind o parte proasta, eu zic contrariul. Adevarul este ca tot pentru straini invatam acum cat suntem in studii. Ca peste hotare vom fi mai bine platiti.

1 răspuns:
| mytza92 a răspuns:

Wintage frate de unde poola mea apareti cu citate gen "Educatia este cu mult mai avansata in Romania fata de orice alta tara europeana" unde *** vezi u avansat intr-o tara unde mare parte din elevi din studenti sunt analfabeti si altceva in afara de manele nu stiu, hai ba las-o dracu de unde apareti. Bravo francezilor desi era o simpla parodie la adresa a 2 comentatori lucruri reale sunt spuse in gluma.V-am salutat frustratilor