| Innsbruck a întrebat:

E urgent, este vorba despre peroane care inseala fara nerusinare lumea pe strada, inclusiv mame cu copii de mana! si nimeni nu le face nimic! Astazi m-a sunat o prietena de a mea sa imi zica ca a fost abordata pe strada de un tip, si ca o face model si nu stiu ce. Eu i-am zis imediat ca e teapa si ca sper ca nu a dat niciun ban, dar a dat deja o suma destul de mare, nu doar 100-200 lei.
Intrebarea mea este, ar putea sa isi recupereze acesti bani? Am citit pe internet ca acea "firma" functioneaza de o gramada de ani, inseala lumea si nimeni nu face nimic.
Are contract si bonurile sumelor achitate. O sa rezolve politia, sau cineva ceva?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca se va considera inselata, prietena ta isi poate cumpara o rama pentru poze, sa-si puna hartiile primite in ea, sa scrie deasupra "Certificat de Prostie".
Cand va fi gata, sa-si faca si un selfie-model cu "Certificatul" si sa-l posteze pe Facebook! big grin

| darrio2007 a răspuns:

Este intr-adevar o problema. Dar nu ar face asta daca nu ar fi, pe lumea asta, persoane naive(prosti), usor de păcălit. Cum poti da bani unui necunoscut doar pentru niste promisiuni desarte?

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii tu este o vorba. prost e cine da, nu cine cere.
probabil banii aia nu ii mai vede niciodata inapoi orice plangere ar face la politie, dar va fi o lectie importanta de viata daca tine la banii ei

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu am idee. Cel mai bine e sa faceti o reclamatie la politie