Cine ti-a spus gluma asta? Nu te pot exmatricula din toate scolile dar poti fi eliminat si muata disciplinar, precum si lasat repetent.
Cum adica nu corigent?
Jumatate din clasa mea era corigenta la matematica in 5-8...
Si tu din care jumatate faceai parte?
Din aia care aveau numai 9 si 10
Bravo! Asa te vreau. O seara frumoasă in continuare!
Asemenea.
Cam da,am vorbit cu un prof le cere doar sa fe cuminti la copii atat,ce sa faci cu ei,ce rost are sa nu le treci, sunt copii care vor slujbe ca necalificat sau mecanic auto ce are ala nevoie de atata matematica, chimie, fizica, latina etc
la 15 ani invata un curs apoi munceste, ce atata scoala, cunosc tineri care sunt la 40 de ani cu o tona de dimplome si traiesc din banii parintilor, copile tu iesi la pensie si nu ai muncit o zi
Fals. Oricine ti-a zis asta, a facut-o doar ca sa te trezesti ca ceilalti tineri din ziua de azi, inteligenta si eductie 0, caci telefonul are google, si cred ca doar pentru ca pot cauta pe google, nu mai e nevoie de ei sa invete nimic, si incearca sa ii pacaleasca si pe altii sa devina asa. Mai bine pune mana si invata cat de mult poti.
Bineinteles ca pot. Daca nu ar avea voie de ce li s-ar da posibilitatea? Am avut colegi care au ramas repetenti.
Sunt obligați sa te treacă pana în clasa a 10. Sunt obligatorii clasele 1 10.
Adelin_Dodoc_2000 întreabă:
teoodorul întreabă:
LisaJulie întreabă: