| yeti54 a întrebat:

Buna Tpu...ieri la scola in ultima ora m-am batut cu un coleg dar nimic grav, el mi-a dat cativa pumni si eu cativa pumni...chestia e ca acum sunt foarte nervossi vreau sa il bat dar nu gasesc nici o metoda legala de a face asta. Ma intrebam daca voi puteti sa ma ajutati cu vreun sfat in asa fel incat sa il bat si nu imi afecteze nici media la purtare sa nu am nici probleme cu politia. Eu vreau sa il bat incat sa ma tina minte. Acum stau si astept sa ma provoace intr-un fel cat de mic ca sa am motiv sa dau in el. Intrebarea e daca stiti vreo metoda legala ca sa il bat bine?

Răspuns Câştigător
| CostaMate a răspuns:

Sa ghicesc ai 15 ani? e si normal la varsta asta, o sa iti treaca. Cat metoda legala nu este, daca incearca sa te atace atunci este autoaparare, prinde-i bratul, si pune-l la pamant, fara sa il lovesti, demonstreaza ca il domini, chiar si fara sa ii produci prea multa durere

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Metoda legala sa il bati? nu exista asa ceva. Conform codului penal articolu 180 alin(1)

"Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă."

| yeti54 explică (pentru suntserios):

Eu speram sa fie ceva legat de autoaparare sau cv de genu asta....in cazul asta nu exista chiar nimic?

| suntserios a răspuns (pentru yeti54):

Tu numai autoaparare nu vrei, tu vrei sa il pocnesti pe unul sa demonstrezi ca esti "barbat". vezi poate ti o iei tu pe cocoasa si fugi plangand la mama

| Wehrmacht a răspuns:

Nu o sa obti ce vrei pe cai legale deoarece daca il bati prea tare nu se mai considera legitima aparare.
Mai bine prinde-l cand sunteti singuri(fara martori) si da-i sa te tina minte.E singura cale de a scapa.