| anonim585 a întrebat:

Buna TPU in primul rand mor de frica as vrea sa aflu ce parere aveti voi la ce mi s-a intamplat, deci eram la scoala cu prieteni si colegi si jucam carti in pauza normal, cand deodata apare un jandarm si ne confisca cartile ne ia numele eram vreo patru si cnp din carnet (sunt a Xa) deci nu stiu ce sa cred el mai in gluma mai in serios a a spus ca ne da amenda parere?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod sigur nu veti fi amendati, fapta voastra nu constituie contraventie. Tot ce poate face jandarmul este sa aduca fapta la cunostinta conducerii scolii si aceasta, in functie de ce jucati (jocuri de noroc sau de distractie) va poate sanctiona disciplinar.

3 răspunsuri:
| CosminALX a răspuns:

Nu iti da nimic laughing Pe mine m-a prins 3 gabori jegosi la spital (era drumul in constructie si am luat-o prin curtea spitalului, fiindca toti oamenii pe acolo o luau) si m-a oprit pe mine si inca 2 amici. Mai si ploua era si ora 18:30, ne cere datele, ce cautam pe aici, ca am venit sa furam rolling on the floor) si le-am explicat ca drumul e in constructie, bla bla bla. dupa, puteti pleca dar va dau amenda... nici in ziua de azi nu a venit amenda aia laughing))) si faza s-a intamplat acum 2 ani

| Mihai437 a răspuns:

Nu,deoarece nu se considera a fi o infractiune. Ca v-a luat cnp-ul este ca voia sa va sperie putin, Nu nu vei primi nicio amenda! Te asigur, deci stai linistit!

| anonim585 explică:

Pai atunci de ce ne a luat CNP ul bine toti jandarmi sunt cu nasul pe sus.