Eu am picat deja de 2 ori doar din cauza emoțiilor. Conduc ok când sunt cu instructorul, dar când ajung cu polițaiu lângă mine ma pierd... Ca sfaturi:
-fii atent ce indicații îți dă
-semnalizează fiecare schimbare de sens
-asigură-te nonstop în oglinzi
-nu te panica dacă ai făcut ceva greșit
-atenție la pietoni când vezi că te apropii de trecere
-atenție la semafor să nu se schimbe culoarea în roșu când vrei să treci tu
-la intersecții gândește-te din timp pe ce bandă te încadrezi pentru următoarea direcție.
În legătură cu instructorul te va suna până diseară, oricum dimineață la prima oră vă întâlniți la examen. Apropo, câte ore ai făcut acum înainte de examen? Baftă!
Buna,
Inainte de toate, las-l pe instroctor, el nu o sa mai fie cu tine.
Te duci frumos la locul de intalnire si astepti sa te strige, fiecare politai isi ia grupa lui.
Incearca doar sa-ti lasi emotile casa si sa eviti sa bei cafea(in caz de bei)
Asta agraveaza starea de agitatie.
Politistul iti zice din timp ce sa faci, nu e asta problema.
Problema e sa faci ce iti zice el bine.
Acum cativa ani cand am dat eu m-a tinut 20 si ceva de minute.
Acum e cu tableta, te tine mai mult.
Nu te pica doar pentru parcari, iti da 5-6 puncte, nu mai stiu sigur cum e acum.
Sa nu faci greseli grave ca neacordare de pieritate, iti da 21 si esti picata din start.
Daca ai avut un instructor bun si ai bagat bine la cap ce ti-a explicat, nu vad nici o problema.
Doar sa nu fi coplesita de emotii.
Succes!
Daca nu iti ies parcarile primesti 5 puncte.
Important e sa nu depasesti 20 de puncte, ca altfel vei pica.
Te tine cam jumatate de ora daca vede ca stii sa conduci.
Iti recomand sa nu te grabesti, fiindca nu ai un loc anume unde trebuie sa ajungi, ci trebuie sa ii demonstrezi politistului ca esti capabila sa conduci.
Multa bafta!
O sa sune el daca asa face in general cu elevii, Este f bine o sa te mai sfatuiasca si incurajeze.Nu este neaparat sa pici daca nu te descurci f bine la parcare, asta depinde de examinator si de caracterul lui, unii sunt ei slabi, am vazut un caz de era mai slab ca elevii pe care ii examina, Nu iti fie frica faci cum stii si o sa il iei.
Proba e de 25 de minute și da, îți va zice mereu din timp examinatorul ce ai de făcut, adică ce ar vrea să faci, in ce direcție să mai mergi. Cam cu 500 de metri înainte cred, depinde de examinator.
Ai facut 30 de ore de condus si AZI vrei sfaturi de la instructor?!
Nu instructorul iti spune ce sa faci pe traseu, ci politistul examinator.
Apropo, ce inseamna "să te șube"? Ce inseamna "a șuba"?
Sune am scris greșit. Scuze
Ma omule, ce's cu replicile astea? ce e cu replica " ai facut 30 de ore de conuds si AZI vrei sfaturi de la instructor?! " Tu in 30 de ore devi expert in condus? lasa vrajeala si ajuta omu daca are nevoie. Tupeu pe capu tau, tu in 30 de ore ai devenit expert fara sa conduci deloc? Poate omu nu are masina acasa cum ai tu sau alti.Eu tot ce am invatat, am invatat de la scoala de soferi, si cele 30 de ore au fost doar o joaca de copii
Si... ingrasi porcul in ajun!
Da,esti nevoit si punct.Asa spune si legea, 30 de ore, 30 de ore faci de la scoala, daca te tine buzuanru mai cumperi, dar cum 80% dintre elevi nu cumpara ca deh, te arde 1 milion ora. Intelegi faptul ca trebuie sa te descurci cum poti.Si cu asta pe asta.Nu e nici o tragedie, decat ca mor oameni pe capete daca nu sunt atenti la semne. Ce sa faci? asta e legea ce sa facem? Ia sa bage 100 de ore de caciula + poligon noaptea si alea, sa vezi diferente la condus.Ia sa le ridice la toti permisu care ia prins fie si o data bauti sa ii lase pietoni 1 an acasa. Ia sa vezi cum se calmeaza copii si numai ii prinzi bauti la volan.
Scumpete, la felul cum pui problema, meriti sa pici examenul, din plin. Si, punct! De acum, vorbesti singur.
Puisor, am luat permisu, mersi de urare. Cat despre ce bolborosesti tu acolo. Am avut ocazia acum 10 ani sa iau permisul.Dar nu eram atras de condus.intelegi tu? eu nu am 14 ani ca tine, problema e ca nu doream.Cat despre vorbit singur, atat te duce capu, atata faci.Nu poti accepta o parere? Iesi afara cu totul. Invata sa respecti ca esti NEAM PROST si needucat/a