Nu poti! Stiu sigur asta, direct de la consulatul Romaniei, ca am fost informati de catre Consul.
Ti se face dosar penal imediat.
Legea Romaniei nu permite sa sofezi cu permis auto, care nu-i romanesc sau international si nici pentru categoria B, decat peste 18 ani.
Pai chiar si daca am perims canadian tot nu mi se da voie?
Exact asta am spus: NU ai voie fara permis romanesc sau international si fara sa fii implinit 18 ani
Tu NU poti sofa deloc in Romania, ca nu ai 18 ani.
Ok, am inteles. multumesc!
Romania e Romania si Canada e Canada, asa cum in Canada sunt anumite legi pe care trebuie sa le respecti si ele posibil in Romania sa nu exista asa si aici e vorba de principiul teritorialitatii.
In Romania pentru 1 kg de cocaina iei 10 ani de puscarie, in Malaesia esti condamanat la moarte, deci cum e cu legile?
Fiecare tara are si legile sale sau modificarile sale la lege, asa ca trebuie respectata legea din fiecare tara atunci cand esti in acea tara.
Tu vei putea sa sofezi DUPA implinirea varstei de 18 ani si NUMAI dupa ce ti-ai luat permis international.
Cu permisul Canadian NU se poate sofa in Romania, deloc!
Se putea pana acum cati ani, dar este deja lege data si multi au fost prinsi si li s-a facut dosar penal pentru ca au incalcat legea.
Ne-a anuntat chiar consulul despre legea asta.
Nu poti. Legislatia din Romania nu iti da voie sa conduci categ B inainte de 18 ani.
Annastassia pe cine pacalesti Ioneasco? Daca iti schimbi numele schimba dracului si raspunsurile alea tâmpite. Zii omului ca nu are varsta potrivita nu ca in Romania nu sunt valabile alte permise
AndreiMadda întreabă: